Cardurile Millennium Bank ofera rate cu dobanda zero

Cardurile Millennium Bank ofera rate cu dobanda zero

Posesorii de carduri de credit Millennium Bank pot beneficia acum de planul de Rate cu Dobânda Zero, recent lansat, care aduce caracteristici noi pe piata din România. Beneficiul permite clientilor, in premiera, sa ramburseze in rate egale, fara dobânda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi facute la orice comerciant din România sau din strainatate.

Posesorii de carduri de credit Millennium Bank pot beneficia acum de planul de Rate cu Dobânda Zero, recent lansat, care aduce caracteristici noi pe piata din România. Beneficiul permite clientilor, in premiera, sa ramburseze in rate egale, fara dobânda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi facute la orice comerciant din România sau din strainatate. Beneficiul poate fi aplicat pentru o anumita tranzactie sau pentru mai multe tranzactii, cumulate, iar numarul de rate lunare este, de asemenea, la alegerea clientului.

 

Clientii pot accesa aceasta optiune pentru cumparaturile facute la oricare dintre cei 30   milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru un card de credit emis pe piata din România. Avantajul este disponibil pentru cumparaturi cu cardul de credit in valoare de peste 1.000 de lei. Planul de Rate cu Dobânda Zero poate fi activat pentru o singura tranzactie care are cel putin valoarea mentionata, dar şi pentru mai multe tranzactii mai mici, cumulate, efectuate in cursul lunii anterioare.

 

„Clientii Millennium Bank folosesc mult cardurile de credit pentru cumparaturi, 75% dintre tranzactii fiind efectuate la comercianti. Pentru a le oferi valoare adaugata, am lansat, in premiera pentru piata româneasca, un plan de Rate cu Dobânda Zero atât de flexibil. Acest beneficiu nu este restrictionat la o anumita retea de comercianti, numarul de rate lunare este la alegerea clientilor şi acestia pot rambursa in rate şi valoarea unor tranzactii cumulate”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. Numarul de rate lunare pentru care poate opta un client variaza intre patru şi 12. Prima plata va fi efectuata in interval de o luna de la activarea beneficiului. Planul de Rate cu Dobânda Zero poate fi activat de doua ori pe an, printr-un singur apel la Serviciul Relatii cu Clientii al bancii.

Portofoliul de carduri Millennium Bank mai ofera si alte beneficii, cum ar fi Programul Discount, care aduce reduceri de pâna la 30% posesorilor de carduri de debit si de credit pentru plati efectuate la comerciantii parteneri ai bancii.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos