Carduri de credit disponibile pe Internet

Carduri de credit disponibile pe Internet

In zilele noastre, totul se desfasoara intr-un ritm alert iar timpul liber devine un lux nepermis multora dintre noi. In intampinarea nevoilor persoanelor foarte ocupate, bancile vin cu oferte prin care se urmareste simplificarea la maximum a procedurilor de creditare anevoioase si eliminarea drumurilor inutile la sucursala. O asemenea facilitate o constituie comandarea on-line a

In zilele noastre, totul se desfasoara intr-un ritm alert iar timpul liber devine un lux nepermis multora dintre noi. In intampinarea nevoilor persoanelor foarte ocupate, bancile vin cu oferte prin care se urmareste simplificarea la maximum a procedurilor de creditare anevoioase si eliminarea drumurilor inutile la sucursala. O asemenea facilitate o constituie comandarea on-line a cardurilor de credit. Bancile care acorda o atentie deosebita vanzarii cardurilor in mediul virtual sunt … BCR, BRD, Raiffeisen Bank si Finansbank. Practic, toate aceste patru banci profita din plin de utilitatea internetului, punand la treaba site-urile pentru a-si creste vanzarile. De remarcat este faptul ca Raiffeisen Bank si Finansbank acorda o importanta sporita vanzarii pe internet a cardurilor de credit, mizand nu numai pe paginile proprii, ci si pe site-uri speciale: www.carddecredit.ro si www.cardfinans.ro.

Procedura, asemanatoare la toate institutiile de credit, este foarte simpla si la indemana oricui. Vizitand site-ul bancii, trebuie sa optezi pentru a ajunge la pagina de prezentare a cardurilor pentru persoane fizice. Aici ai la dispozitie un formular de cerere card, care trebuie completat. Dupa ce ai citit conditiile de emitere si ai bifat ca esti de acord cu acestea, vei alege tipul de card dorit si unitatea bancara de la care vei merge sa ridici cardul. Mai apoi completezi datele personale, dai click si cererea ta a fost trimisa. Esti anuntat printr-un mesaj ca vei fi sunat in cel mai scurt timp de un operator al bancii pentru a certifica solicitarea ta. Dupa ce primesti telefonul, vei raspunde la cateva intrebari, pe baza raspunsurilor urmand sa fie constituit un scoring, care va stabili suma maxima ce o poti imprumuta. Dupa aceasta etapa, operatorul bancii iti va indica data la care poti merge la banca cu dosarul intocmit pentru a ridica cardul. Actele pe care trebuie sa le completezi le poti descarca de pe site-ul bancii sau le primesti pe e-mail. Nimic mai simplu! Si daca toate datele comunicate sunt "sustinute" si de dosarul de credit predat la banca, pleci acasa cu un plastic valoros!

Catalin Ciuperca
catalin.ciuperca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos