Cardul European de Sanatatea scoate bucurestenii din case

Mai multe persoane s-au asezat la coada, inca de miercuri dimineata, in fata sediului Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in asteptarea orei la care vor putea depunele actele necesare obtinerii cardului european de sanatate. Documentele pot fi depuse incepand cu ora 13:00, insa mai mult de zece persoane au fost atat de

Mai multe persoane s-au asezat la coada, inca de miercuri dimineata, in fata sediului Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in asteptarea orei la care vor putea depunele actele necesare obtinerii cardului european de sanatate. Documentele pot fi depuse incepand cu ora 13:00, insa mai mult de zece persoane au fost atat de nerabdatoare sa solicite documentul incat au venit la Casa de Asigurari cu mai bine de 8 ore mai devreme.

Interesul pentru cardul european de sanatate s-a manifestat inca de la jumatatea lunii decembrie a anului trecut, cand au aparut primele cereri de eliberare a acestuia, in pofida precizarilor facute de autoritati in privinta termenului la care va intara in vigoare documentul.

 

Totul despre prima reglementare in vigoare din sistemul sanitar (odata cu intrarea Romaniei in UE): aici

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos