Cardul de credit te va ajuta sa treci sarbatorile. Craciunul in rate fara dobanda!

Cardul de credit te va ajuta sa treci sarbatorile. Craciunul in rate fara dobanda!

Pentru cei care-si doresc sarbatori ca-n vremurile bune, dar au salariu de criza, a aparut Craciunul in rate cu dobanda zero. Pot cumpara acum: bradul, cadourile, amenajarile si platesc anul viitor. Daca stiu sa evite capcanele din contracte, cardul va fi un prieten de baza. Asta, daca isi mai permit sa se indatoreze. De la

Pentru cei care-si doresc sarbatori ca-n vremurile bune, dar au salariu de criza, a aparut Craciunul in rate cu dobanda zero. Pot cumpara acum: bradul, cadourile, amenajarile si platesc anul viitor. Daca stiu sa evite capcanele din contracte, cardul va fi un prieten de baza. Asta, daca isi mai permit sa se indatoreze.

De la carne de porc, la vin si cozonaci pana la jucarii, globuri si brazi artificiali, toate pot fi cumparate mai nou in rate fara dobanda. Unele banci va ofera o perioada de gratie de 110 zile. Adica, poti lua de la BRD Finance, compania de finantari pentru consum a BRD, o pauza pana la anu’! Cumperi acum si platesti peste110 zile în cazul în care clientii cumpara produse de minimum 3.000 de lei din magazinele retailerului de bricolaj Dedeman. Promotia este valabila pâna la finalul acestui an. Totodata, clientii care solicita emiterea unui card de credit cu o valoare a liniei de credit de minimum 3.000 de lei primesc un bonus de 100 de lei pe card.

Alte banci va ofera posibilitatea sa cumparati in rate fara dobanda. Cumparaturi de 2000 de lei, esalonate in 12 rate egale, inseamna o rata de 160 de lei pe luna.

Milenium bank iti da sansa cumparaturilor in rate egale, in toata lume!

 
"Planul de rate cu dobanda zero" atasat cardului de credit oferit de banca a fost lansat in primavara acestui an si a adus caracteristici noi pe piata din Romania. Cardul permite clientilor sa ramburseze, in rate egale, fara dobanda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi facute in Romania sau in strainatate. Facilitatea este disponibila la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru un card de credit emis pe piata din Romania.

Si Garanti Bank ofera un card de credit – Bonus Card – prin care clientii isi pot achita cumparaturile in 18 rate fara dobanda daca isi fac cumparaturile la comerciantii agreati. Cardul beneficiaza de perioada de gratie de pana la 50 de zile si bonusuri pentru cumparaturi gratuite in reteaua partenerilor. De asemenea, clientii beneficiaza si de o reducere de 10% din valoarea voucherelor pe site-ul de reduceri Kuponiada.ro.

Tot in rate fara dobanda pot fi achitate si vacanta de Sarbatori sau biletele de avion. Cardul BCR Wizz Air ofera reduceri de pana la 20% si un program de maxim 12 rate fara dobanda la comerciantii parteneri BCR.

 

Posesorii de carduri Maestro primesc o reducere de 25%, daca isi cumpara online biletele CFR. CFR Calatori si MasterCard continua, pâna la sfârsitul anului 2011, promotia inceputa in luna iunie si cresc, de la 10%, la 25%, reducerea acordata pentru orice bilet cumparat online. Discount-ul se aplica biletelor platite cu un card MasterCard sau Maestro si achizitionate online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro . Serviciul e-commerce Bilete CFR este pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

De cand cu criza, ratele fara dobanda au aparut si in magazinele de lux, de unde puteti cumpara un brad gata decorat, iar in timp ce il asteptati pe mosul va puteti servi invitatii cu coniac incalzit intr-un incalzitor special, iar vinul il puteti turna in pahare decorate cu cristale.

Pe site-ul fiecarei banci gasiti magazinele partenere, unde puteti achita in rate fara dobanda. Nu intarziati niciodata plata, pentru ca penalizarile sunt uriase.

Eliberarea cardului poate dura si 2 saptamani. Incercati ca rata lunara sa nu depaseasca mai mult de 30% din salariu. Mare atentie – unele oferte sunt valabile o singura data.
 

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos