CardAvantaj Gold aduce noi beneficii detinatorilor sai

CardAvantaj Gold aduce noi beneficii detinatorilor sai

Credit Europe Bank  anunta reducerea taxei anuale de administrare pentru cardurile CardAvantaj Gold emise sub sigla Visa si MasterCard, incepand cu data de 1 aprilie. Noua taxa de administare anuala este in valoare de 100 RON atat pentru cardurile principale cat si pentru cele suplimentare. Totodata, incepand cu aceeasi data, detinatorii de CardAvantaj Gold, emis

Credit Europe Bank  anunta reducerea taxei anuale de administrare pentru cardurile CardAvantaj Gold emise sub sigla Visa si MasterCard, incepand cu data de 1 aprilie. Noua taxa de administare anuala este in valoare de 100 RON atat pentru cardurile principale cat si pentru cele suplimentare.

Totodata, incepand cu aceeasi data, detinatorii de CardAvantaj Gold, emis atat sub sigla Visa cat si MasterCard, principal sau suplimentar, vor beneficia de acces gratuit in salonul Business Lounge al aeroportului Henri Coanda. Accesul este oferit atat detinatorilor de card cat si invitatilor acestora (maximum 2 persoane). In plus, accesul copiilor cu varsta de pana la 10 ani este gratuit.
Astfel, detinatorii cardurilor de credit CardAvantaj Gold vor savura momentele dinaintea decolarii, bucurandu-se alaturi de familie si prieteni de diverse sortimente de cafea,  bauturi, snacks-uri, ziare, reviste, acces gratuit internet, acces la fax si cablu TV.

“Piata romaneasca s-a obisnuit deja ca banca noastra sa ofere produse si servicii competitive, inclusiv pe segmentul premium. O dovada în acest sens este cardul de credit CardAvantaj Gold caruia, pe langa facilitatile bine-cunoscute oferite de cardul CardAvantaj (achitarea cumparaturilor în rate cu 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie), i s-au atasat noi beneficii: reducerea substantiala a taxei anuale de administrare, care incepand cu 1 aprilie este de 100 RON, taxa de emitere 0 si accesul gratuit, impreuna cu prietenii si familia  in salonul Business Lounge al aeroportului Henri Coanda. Ne-am dorit ca prin atasarea acestor beneficii sa fim mai aproape de clientii nostri din segmentul premium, oferindu-le un moment placut in calatoriile pe care acestia le efectueaza.” spune Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte – Credit Europe Bank (Romania) S.A.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos