Card de credit cu multiple servicii si elemente de siguranta atasate

Card de credit cu multiple servicii si elemente de siguranta atasate

BCR a lansat un nou card de credit, denumit Powercard, beneficiarii avand la dispozitie numeroase avantaje in sfera sigurantei si a serviciilor, beneficiind de tehnologia CHIP. Faptul ca datele de identificare ale detinatorului de card sunt incorporate in unitatea proprie a cardului care inlocuieste banda magnetica, il face unul dintre cele mai sigure carduri de

BCR a lansat un nou card de credit, denumit Powercard, beneficiarii avand la dispozitie numeroase avantaje in sfera sigurantei si a serviciilor, beneficiind de tehnologia CHIP. Faptul ca datele de identificare ale detinatorului de card sunt incorporate in unitatea proprie a cardului care inlocuieste banda magnetica, il face unul dintre cele mai sigure carduri de pe piata. In plus, clientii beneficiaza si de noul serviciu de alerte prin SMS la efectuarea tranzactiilor, care ofera un plus de control al cumparaturilor achitate cu cardul.

"Powercard BCR isi va gasi foarte repede locul in topul preferintelor oamenilor datorita faptului ca este un instrument de plata modern, sigur, care asigura comunicarea transparenta a costurilor. Toate acestea reprezinta motive suficiente pentru a te putea bucura din plin de cumparaturi", a declarat Igor Zganjer, director executiv directia carduri din cadrul BCR. Posesorul cardului beneficiaza de un credit intre 500 lei si 50.000 euro (echivalent lei), in limita a 6 salarii lunare. Ca element de noutate se inscrie si faptul ca suportul din plastic al cardului este semitransparent. Cardul are utilizare internationala, cu perioada de gratie de pana la 53 de zile, avand o valabilitate de trei ani.

Serviciile disponibile pentru Powercard BCR includ notificarile prin SMS, progamele de loialitate, de discounturi si de rate, extrase de cont online, asigurare de calatorie in Romania/strainatate – deces si invaliditate, protectia cumparaturilor si inrolare automata in 3D Secure. BCR urmareste sa elibereze, pana la finalul acestui an, 300.000 de noi carduri de credit, majoritatea cu chip, urmand ca, pana la finalul anului 2011 sa implementeze aceasta tehnologie pentru toate cardurile bancii, a declarat directorul diviziei carduri din BCR.

"In urmatorii doi ani, vrem sa implementam tehnologia chip pentru toate cardurile, de debit si de credit. Pana la finalul anului, tinta noastra este sa emitem 300.000 de noi carduri de credit, majoritatea cu chip", a explicat Zganjer. La finalul anului trecut, BCR avea aproximativ 2,5 milioane de carduri active, in crestere cu 7% fata de sfarsitul lui 2007. Banca si-a sporit in acelasi interval portofoliul de carduri de debit tot cu aproximativ 7%, pana la 2,29 milioane unitati. De asemenea, numarul cardurilor de credit era, la sfarsitul lui 2008, de 190.000, in crestere cu 6% fata de decembrie 2007.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos