Card bancar exclusiv pentru femei

Card bancar exclusiv pentru femei

Libra Bank a introdus in portofoliul sau de carduri Libra Jolie, cardul destinat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos, anunta banca intr-un comunicat de presa. Cardul Libra Jolie reprezinta o noutate pe piata de carduri din Romania si prin prisma sistemului de reduceri speciale intre 3% si 25%, de care beneficiaza posesoarele sale in peste 150

Libra Bank a introdus in portofoliul sau de carduri Libra Jolie, cardul destinat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos, anunta banca intr-un comunicat de presa. Cardul Libra Jolie reprezinta o noutate pe piata de carduri din Romania si prin prisma sistemului de reduceri speciale intre 3% si 25%, de care beneficiaza posesoarele sale in peste 150 de locatii partenere: clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle.

Pe langa facilitatile de tip discount, posesoarele cardului Libra Jolie beneficiaza de o dobanda avantajoasa (ROBOR + 8%), o limita de creditare de 6 salarii lunare nete si de o perioada de gratie de 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti. In plus, beneficiarele cardului nu sunt conditionate de rambursarea lunara a unei sume minime din creditul utilizat. Cardul Libra Jolie este disponibil si in varianta card de debit, in acest caz fiind scutit de comision de administrare pentru intreaga sa perioada de valabilitate.

Cardul Libra Jolie are un design deosebit, cu elemente grafice inspirate din universul feminin, ceea ce il transforma, dincolo de utilitatea sa practica, intr-un accesoriu stilat si modern. Grafica si caracteristicile complete ale cardului Libra Jolie sunt disponibile atat pe site-ul Libra Bank, www.librabank.ro, cat si pe site-ul dedicat produsului, www.cardjolie.ro.

„Prin specificul sau, cardul Libra Jolie celebreaza feminitatea in toate formele sale, adresand aspiratiile de baza ale femeii contemporane, strans legate de mentinerea sanatatii si a frumusetii si de cultivarea unui stil de viata armonios. De asemenea, cardul Libra Jolie este un produs creat in urma parteneriatului de succes pe care LIBRA BANK il are cu sistemul medical din Romania si speram ca acest card va constitui un imbold pentru utilizatoarele sale de a se preocupa de sanatatea lor cu aceeasi deschidere cu care merg la cumparaturi”, declara Alina Papa, Directorul Diviziei Marketing si Comunicare LIBRA BANK. Cardurile Libra Jolie se pot obtine in sucursalele LIBRA BANK sau prin cerere online direct prin www.cardjolie.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos