Capitalizarea CEC depinde de avizul Comisiei Europene

Capitalizarea CEC depinde de avizul Comisiei Europene

Ministerul Finantelor a fost mandatat luni de liderii coalitiei pentru a obtine toate aprobarile de la Comisia Europeana in vederea capitalizarii CEC, a anuntat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur. "Este vorba despre proiecte europene care au nevoie de cofinantare si intentia este sa obtinem toate aprobarile necesare de la forurile europene, respectand legislatia europeana, pentru cofinantarea

Ministerul Finantelor a fost mandatat luni de liderii coalitiei pentru a obtine toate aprobarile de la Comisia Europeana in vederea capitalizarii CEC, a anuntat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur. "Este vorba despre proiecte europene care au nevoie de cofinantare si intentia este sa obtinem toate aprobarile necesare de la forurile europene, respectand legislatia europeana, pentru cofinantarea cu prioritate a IMM-urilor, a proiectelor IMM-urilor, dar si alte cofinantari necesare in perioada urmatoare", a declarat Flutur.

CEC asteapta o majorare de capital de 900 de milioane lei, efectuata in doua transe de catre Ministerul Finantelor, ca actionar unic, dar pentru care este nevoie de avizul Consiliului Concurentei din UE.

Capitalizarea CEC este una din masurile anticriza decise de Guvern la inceputul acestui an.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos