Campanie promotionala pentru creditele de nevoi de la Banca Comerciala Feroviara

Campanie promotionala pentru creditele de nevoi de la Banca Comerciala Feroviara

Banca Comerciala Feroviara deschide astazi a treia unitate operationala din Bucuresti. Agentia este situata pe Calea Grivitei, la numarul 139 , langa sediul Agentiei de Voiaj CFR si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.   Cu acest prilej, Banca Comerciala Feroviara lanseaza

Banca Comerciala Feroviara deschide astazi a treia unitate operationala din Bucuresti. Agentia este situata pe Calea Grivitei, la numarul 139 , langa sediul Agentiei de Voiaj CFR si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.
 
Cu acest prilej, Banca Comerciala Feroviara lanseaza si o campanie promotionala pentru creditul de nevoi personale cu garantii in lei si valuta destinat persoanelor fizice. Oferta bancii este in topul celor mai bune din piata din punctul de vedere al DAE si al celorlalte caracteristici ale produsului. Astfel, pana pe data de 31 martie, toti clientii care contracteaza un credit de nevoie personale cu garantii (inclusiv pentru refinantarea unor credite existente) beneficiaza  de avantaje deosebite:
*    Cost redus al finantarii, fara comisioane de analiza sau administrare;
*    Acordarea finantarii unor proiecte personale fara aport propriu si fara justificarea utilizarii sumelor;
*    Asigurarea de viata oferita gratuit;
*    Asigurarea garantiei creditului oferita gratuit de banca;
*    Timp redus de luare a deciziei de creditare – maxim 7 zile lucratoare

Banca Comerciala Feroviara are, in prezent, opt unitati functionale in Bucuresti, Arad si Baia Mare, urmatoarele sucursale fiind prevazute a se deschide in Cluj si Sibiu. In luna decembrie 2010 banca a lansat si serviciul de Internet Banking BCFonline,  serviciu oferit in conditii deosebit de avantajoase, respectiv fara percepere de comision de administrare si furnizare a serviciului, dispozitivul de autentificare Digipass fiind oferit  clientilor gratuit.

Cu un actionariat in intregime românesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos