Campanie promotionala OTP Bank si MasterCard: comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din Romania

Campanie promotionala OTP Bank si MasterCard: comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din Romania

OTP Bank Romania anunta lansarea, in parteneriat cu MasterCard, a campaniei promotionale ATM 0. Pana la data de 31 decembrie 2012, toti posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romania beneficiaza de comision ZERO la retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, al oricarei banci. Astfel, clientii bancii isi pot

OTP Bank Romania anunta lansarea, in parteneriat cu MasterCard, a campaniei promotionale ATM 0. Pana la data de 31 decembrie 2012, toti posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romania beneficiaza de comision ZERO la retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, al oricarei banci.

Astfel, clientii bancii isi pot folosi cardurile de debit MasterCard, gratuit, oriunde in tara, fie ca retrag bani de la bancomat sau platesc cu cardurile la comercianti, beneficiind de avantaje precum:
Retrageri de numerar cu zero costuri, de la intreaga retea de bancomate din tara;
Posibilitatea de a utiliza oricare din cele 10.000 de bancomate din tara, nu numai pe cele ale OTP Bank;
Clientii pot retrage oricat au nevoie, de cate ori au nevoie, banii acestora fiind astfel mereu in siguranta;
Clientii au la dispozitie, gratuit, cea mai extinsa retea de acceptare nationala pentru retragerile de numerar si platile la comercianti.
„OTP Bank este prima banca din Romania care ofera, in parteneriat cu MasterCard, gratuitate pentru retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, prin campania ATM 0, adresata utilizatorilor de carduri de debit MasterCard. Daca, pana acum, se intampla de multe ori ca romanii sa caute cel mai apropiat bancomat al bancii si sa retraga toti banii de pe card, in ziua de salariu, pentru a evita comisioanele si drumurile la un anumit bancomat, prin noua facilitate, acestia au la dispozitie, gratuit, cea mai extinsa retea de acceptare a cardurilor, reteaua nationala, formata din peste 10.000 de ATM-uri si mai mult de 120.000 de POS-uri. Libertatea de utilizare contribuie la formarea unui comportament corect de folosire zilnica a cardurilor”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe.
„Eliminarea comisionului la retragerile de numerar, prin campania ATM 0, vine in completarea comisionului zero pentru platile la comercianti, permitand acum clientilor posesori de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romania sa le foloseasca oriunde in tara, oricand, gratuit. Cu ATM 0, este ca si cum posesorii de carduri de debit si-ar pastra banii intr-un seif, stiind ca au acces la el oricand si oriunde doresc, fara niciun cost suplimentar.”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.
OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.
MasterCard (NYSE: MA) este o companie globala de plati si tehnologie. Opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelormai simple, mai sigure si mai eficiente, pentru toata lumea. Aflati mai multe informatii pe site-ul www.mastercard.com, urmariti-ne pe Twitter @mastercardnews sau participati la discutiile de pe blogul Cashless Conversations si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos