Campanie Mastercard cu premii in valoare totala de 20.000 de euro

Campanie Mastercard cu premii in valoare totala de 20.000 de euro

MasterCard Europe impreuna cu partenerii sai financiari din Romania au demarat o noua campanie promoţionala prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 de euro. Campania se desfasoara in perioada 26 martie – 31 mai 2007, la ea putand participa toţi posesorii cardurilor emise sub sigla MasterCard care platesc pentru

MasterCard Europe impreuna cu partenerii sai financiari din Romania au demarat o noua campanie promoţionala prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 de euro. Campania se desfasoara in perioada

26 martie – 31 mai 2007, la ea putand participa toţi posesorii cardurilor emise sub sigla MasterCard care platesc pentru cumparaturile lor la comercianţii din ţara si strainatate.

Premiul cel mare al campaniei consta intr-un voucher in valoare de 10.000 de euro destinat unei excursii oriunde in lume. Pentru premiile doi si trei se pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ si un software de navigare pentru Europa si respectiv 100 de aparate walkie –talkie.

„Campania pe care am iniţiat-o impreuna cu partenerii nostri din Romania are la baza un concept foarte simplu pe care l-am dezvoltat si in trecut si care a prins foarte bine in randul posesorilor de carduri”, spune Denisa Mateescu General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe. „La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianţi si, in aceleasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achiziţii prin intermediul acestor instrumente de plata.”

Toate tranzacţiile efectuate in perioada 26 martie – 31 mai 2007 cu carduri MasterCard participa la tragerea la sorţi din data de 20 iunie 2007. Lista castigatorilor va fi publicata apoi pe site-ul dedicat campaniei.

Campania promoţionala MasterCard este susţinuta prin spoturi TV si radio, machete in presa scrisa si pe Internet. Fiecare partener MasterCard implicat in campanie are la dispoziţie afise, pliante si postere personalizate. De asemenea, a fost creata o secţiune de promoţii pe site-ul MasterCard, unde consumatorii pot gasi informaţii despre campanie. Campania este promovata si prin intermediul unui newsletter pe Internet si a unor activitaţi de Direct Mailing.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos