Campanie agresiva de refinantare a creditelor populatiei

Campanie agresiva de refinantare a creditelor populatiei

Raiffeisen Bank ofera clientilor sai un credit de refinantare pentru orice tip de imprumut contractat de la alte banci (de consum, garantate cu ipoteca, card de credit etc), se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Oferta are drept scop sa adune creditele unei persoane la o singura banca si se desfasoara in perioada 23

Raiffeisen Bank ofera clientilor sai un credit de refinantare pentru orice tip de imprumut contractat de la alte banci (de consum, garantate cu ipoteca, card de credit etc), se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Oferta are drept scop sa adune creditele unei persoane la o singura banca si se desfasoara in perioada 23 august – 7 octombrie 2010.

In cazul creditelor garantate cu ipoteca, clientii care vor beneficia de aceasta campanie Raiffeisen Bank vor fi recompensati si cu premii constand in sume de bani ce vor acoperi cheltuielile ocazionate de instituirea/transferul ipotecii (taxe si onorarii notariale), cuprinse intre 600 si 1200 lei, in functie de valoarea creditului ce se refinanteaza (fara alte documente justificative).

„In ultimele 2 – 3 luni am reusit sa crestem volumele de credite acordate, astfel ca avem o crestere a soldului total al creditelor – ceea ce inseamna ca imprumuturile acordate de banca au depasit ca volum creditele care se  ramburseaza. Acest fapt se datoreaza in primul rand ofertelor pe care le-am facut clientilor nostri de a-si consolida mai multe credite intr-unul singur, precum si unei oferte preferentiale de pret pentru clientii care aleg sa-si incaseze salariul in conturile deschise la Raiffeisen Bank.  Oferim in mod activ clientilor refinantarea, respectiv consolidarea mai multor credite intr-unul singur, deoarece prin aceasta solutie clientii isi pot controla mai bine replata creditelor, isi reduc costurile totale si pot beneficia de o suma suplimentara de bani” a declarat Radu Topliceanu, director Aria Credite Persoane Fizice.

Creditele acordate clientilor (corporatii mari si medii, IMM cat si persoane fizice) au depasit la 30 iunie 2010 suma de 2,7 miliarde euro, in crestere cu 6,7% fata de aceeasi perioada a anului 2009. Raiffeisen Bank deserveste cu o gama completa de produse si servicii aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii, printr-o retea teritoriala  de 539 agentii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos