Calin Rangu de la Raiffeisen este vicepresedintele Asociatiei Directorilor de IT

Directorul IT al Rompetrol SA este presedintele Asociatiei Directorilor de IT din Romania,“CIO Council”, iar vicepresedinte a fost numit Calin Rangu de la Raiffeisen Bank, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews. Asociatia Directorilor de IT din Romania,“CIO Council” a constituit un Comitet Executiv ai carui membri sunt Laurentiu Mandu, Bogdan Dumitrescu, Yugo Neumorni, Tudor

Directorul IT al Rompetrol SA este presedintele Asociatiei Directorilor de IT din Romania,“CIO Council”, iar vicepresedinte a fost numit Calin Rangu de la Raiffeisen Bank, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.

Asociatia Directorilor de IT din Romania,“CIO Council” a constituit un Comitet Executiv ai carui membri sunt Laurentiu Mandu, Bogdan Dumitrescu, Yugo Neumorni, Tudor Negrescu, Ehud Elia. CIO Council a fost infiintata in 2005 de cinci directori IT sau CIO (Chief Information Officer), care activeaza in domenii diverse de activate: petrol, finante-banci, industrial, farmaceutic, alimentar.

Asociatia are ca scop promovarea si apararea intereselor legitime ale utilizatorilor de produse si servicii de Tehnologia Informatiei si Comunicatii (TIC) din punct de vedere al profesionistilor si profesiilor de specialitate si management TIC. "2007 va reprezenta un an de consolidare in care asociatia doreste sa fie activa pe piata romaneasca (…) dorind a fi in ajutorul utilizatorilor si companiilor romanesti", se arata in comunicatul CIO Council.

CIO Council a prezentat anul trecut un raport cu privire la bugetele pentru IT ale companiilor romanesti potrivit caruia firmele au alocat mai multi bani acestui domeniu, insa cresterea va fi mai lenta decat cea a bugetelor de afaceri. Din studiu reiese ca anul tecut prioritatile de tehnologie erau reprezentate de aplicatiile „business inteligence” (BI), de managementul proceselor de afaceri (Business Process Management – BMP) si de planificarea resurselor (Enterprise Resource Planing – ERP), dar si managementul relatiilor cu clientii (Customer Relationship Management – CRM. Pentru 2007 si 2009 trendul de dezvoltare va fi acelasi, insa studiul releva mai multe particularitati, cea mai notabila fiind necesitatea cresterii veniturilor (care este pe locul doi in topul prioritatilor anului 2007).

CIO Council Romania este asociatia industriala a clientilor IT din sectorul de companii. Membrii asociatiei sunt directori IT de top ai unor companii importante ca British American Tobacco, CEC, ALRO, ING Bank, Banca Nationala a Romaniei, Nestle, Pepsi, Petrom, Posta Romana, Raiffeisen Bank, Rompetrol, Romtelecom, Selgros, Shell Gas, Tuborg si Vodafone Romania. Asociatia se autofinanteaza de la membrii si prin sponsorizari de la companiile care au membrii in asociatie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos