Cadourile bancilor in luna cadourilor: dobanzi mai mici! Iata ofertele bancilor…

Cadourile bancilor in luna cadourilor: dobanzi mai mici! Iata ofertele bancilor…

Bancile au redus dobanzile, au eliminat comisioanele sau ofera perioade de gratie extinse, la cumparaturile cu cardul, platite in rate, cu dobanda zero. Cam asa incearca bancile sa-si convinga clientii ca e… luna cadourile. Pana si statisticile arata aceste tendinte din piata. Dobanzile in euro, din luna octombrie, s-au redus  cu 0,6 puncte procentuale, la

Bancile au redus dobanzile, au eliminat comisioanele sau ofera perioade de gratie extinse, la cumparaturile cu cardul, platite in rate, cu dobanda zero. Cam asa incearca bancile sa-si convinga clientii ca e… luna cadourile. Pana si statisticile arata aceste tendinte din piata. Dobanzile in euro, din luna octombrie, s-au redus  cu 0,6 puncte procentuale, la 5,89%. Totusi, dobanda medie la creditele in euro nou acordate populatiei se mentine peste nivelul din iunie, in conditiile in care rata a crescut in iulie cu 1,5 puncte, la 7,31%, nivel maxim dupa august 2009. In ceea ce priveste dobanzile la lei, bancile au redus dobanzile atat la depozite, cat si la credite, cel mai mare declin fiind inregistrat in cazul ratei la imprumuturile nou acordate firmelor. Bancile au diminuat si dobanzile la imprumuturile noi al populatiei in lei, de la 12,72% in septembrie la 12,21% in octombrie.

Cu ce vin bancile?

Pentru ca tocmai a implinit 20 de ani BCR a lansat o oferta care leaga aceasta "varsta" de dobanzile la creditele de nevoi personale, adica o reducere cu 20%. BCR aniversar vine cu o dobanda pornind de la 6% si ajunge pana 8,8%. Aceasta se adauga ofertei lansate saptamana trecuta prin care posesorii de carduri de credit pot cumpara de la cativa comerciantii parteneri produse in pana la 12 rate lunare cu costuri zero. Adica, pretul de la raft este impartit si platit in numarul de rate oferite de comerciant.

Oferte similare au si cei de la Raiffeisen Bank, Euroline, Garanti Bank si Credit Europe Bank. Acestia din urma ofera posibilatatea ca in perioada sarbatorilor, posesorii de carduri sa poata face daruri celor dragi un card de cumparaturi si ofera 2 luni de gratie pentru toate tranzactiile facute la comercianti.

Iar pana pe 31 decembrie, creditele de nevoi personale de la Unicredit Tiriac se acorda fara comision de analiza a dosariului si fara comision de administrare a creditului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos