Cadou de Sarbatori: Banca Transilvania ieftineste creditele

Cadou de Sarbatori: Banca Transilvania ieftineste creditele

Banca Transilvania ieftineste creditele in lei, destinate persoanelor fizice si companiilor, scazand dobanzile aferente cu 0,5 puncte procentuale, anunta institutia de credit intr-un comunicat de presa. In aceasta etapa, ajustarea este valabila in cazul anumitor produse de creditare BT, insa banca intentioneaza ca – treptat – sa ieftineasca si alte produse din oferta sa. Clientii

Banca Transilvania ieftineste creditele in lei, destinate persoanelor fizice si companiilor, scazand dobanzile aferente cu 0,5 puncte procentuale, anunta institutia de credit intr-un comunicat de presa. In aceasta etapa, ajustarea este valabila in cazul anumitor produse de creditare BT, insa banca intentioneaza ca – treptat – sa ieftineasca si alte produse din oferta sa. Clientii care vor beneficia de aceasta reducere au inceput deja sa fie instiintati, iar scaderile de dobanzi vor fi aplicate incepand cu prima saptamană de activitate din ianuarie 2010.

Portofoliul de credite al Bancii Transilvania este unul stabil, preponderent in lei. Conform rezultatelor financiare la 30 septembrie 2009, volumul total al creditelor BT a ajuns la 11.659 milioane lei, din care 57,53% sunt credite pentru companii, iar 42,47% reprezinta credite pentru persoane fizice.

O serie de campanii si promotii specifice au fost demarate in acest an de catre Banca Transilvania pentru clientii care detin sau doresc sa opteze pentru produse de creditare. Acestea sunt: actiunea de scadere a dobanzilor la credite persoane fizice si juridice – din primavara acestui an, participarea cu succes la programul Prima Casa, chiar cu solicitarea si primirea unei transe suplimentare pentru BT – care sa acopere cererile venite pe acest segment, dar si promotia aflata inca in desfasurare, cu dobanzi fixe pana in 1 ianuarie 2011, la creditele ipotecare si creditele de nevoi personale acordate in euro, persoanelor fizice.

Banca Transilvania, ca banca a oamenilor intreprinzatori si ca institutie activ implicata in viata comunitatii, isi propune sa vină constant cu solutii pentru clientii sai, persoane fizice si companii, astfel incat acestia sa beneficieze de un parteneriat real in ceea ce priveste preocuparile si interesele lor financiare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos