Bucurestenii din sectoarele 1, 3 si 4 isi pot plăti taxele si impozitele la POS-urile Bancii Transilvania

Bucurestenii din sectoarele 1, 3 si 4 isi pot plăti taxele si impozitele la POS-urile Bancii Transilvania

Banca Transilvania si Primariile Bucuresti – din sectoarele 1, 3 si 4 – au demarat un parteneriat pentru cetatenii capitalei, prin care acestia isi pot plăti taxele si impozitele, cu cardul, la POS-urile BT, anunta institutia de credit intr-un comunicat de presa. Pe langă usurinta si comoditatea platii directe cu cardul, un alt beneficiu este

Banca Transilvania si Primariile Bucuresti – din sectoarele 1, 3 si 4 – au demarat un parteneriat pentru cetatenii capitalei, prin care acestia isi pot plăti taxele si impozitele, cu cardul, la POS-urile BT, anunta institutia de credit intr-un comunicat de presa. Pe langă usurinta si comoditatea platii directe cu cardul, un alt beneficiu este că Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru respectivele tranzactii.

BT, ca furnizor de servicii si partener in acest proiect, a facilitat, cu ajutorul reprezentantilor autoritătii locale, instalarea, in capitală, a 26 de POS-uri in cadrul Directiilor Generale de Impozite si Taxe Locale, la următoarele adrese:

–    Sectorul 1: Calea Grivitei, nr. 208 – 210; str. Pajurei nr. 27; str. Borsa nr. 27; str. Biserica Amzei nr. 21 – 23; sos. Bucuresti – Ploiesti, in cadrul Primăriei sectorului 1; sos. Berthelot nr. 55;
–    Sectorul 3: str. Sfanta Vineri nr. 32; str. Lucretiu Pătrăscanu nr. 3- 5; str. Campia Libertătii nr. 36;
–    Sectorul 4: str. Nitu Vasile nr. 50 – 54; Calea serban Vodă nr. 43; sos. Oltenitei nr. 37 – 39.

Banca Transilvania a gasit, in cadrul administratiilor locale mentionate, deschidere si suport in ceea ce priveste implementarea acestui serviciu modern de plată.  BT derulează proiecte similare si cu alte primării din tară, in Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, , Targoviste, Pitesti, s, Alba Iulia, Targoviste si Baicoi. Colaborarea cu Primariile din Bucuresti a fost initiata in contextul dezvoltarii parteneriatului Bancii Transilvania cu administratiile publice locale, pentru gasirea unor solutii moderne si facile pentru cei care platesc taxe si impozite.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos