BT, prima banca din Romania cu profil in reteaua de socializare Pinterest

BT, prima banca din Romania cu profil in reteaua de socializare Pinterest

Banca Transilvania este prezenta, incepand de azi, si pe Pinterest (www.pinterest.com). BT este prima banca din Romania care a inclus Pinterest in strategia sa de comunicare, tocmai pentru ca este reteaua de socializare a momentului. Pentru Banca Transilvania, Pinterest este un nou mediu de exprimare creativa, preponderent vizuala, a personalitatii brandului. Banca se lanseaza cu

Banca Transilvania este prezenta, incepand de azi, si pe Pinterest (www.pinterest.com). BT este prima banca din Romania care a inclus Pinterest in strategia sa de comunicare, tocmai pentru ca este reteaua de socializare a momentului.

Pentru Banca Transilvania, Pinterest este un nou mediu de exprimare creativa, preponderent vizuala, a personalitatii brandului. Banca se lanseaza cu 10 boarduri, cu tematici dintre cele mai diverse: „Infografice BT”, „BT se implica”, „Albumul Zanului BT”, „In culisele reclamelor TV ale BT”, „De toate pentru toti”, „Familia de branduri BT”, „Galben”, „Salutari din Transilvania”, „Ganduri bune” si „Galerie video”. Imaginile pe care acestea le contin sunt, in cea mai mare parte, din arhiva BT, expuse in premiera. Mesajul vizual reflecta valorile brandului Banca Transilvania: Suflet, Energie si Idei noi.

Lansarea pe Pinterest este un proiect in-house, o initiativa a echipei de PR si Marketing Online a bancii.

Pinterest reprezinta un fenomen pe piata online, fiind reteaua de socializare cu cea mai mare crestere a traficului, din lume. Ceea ce aduce nou Pinterest este conceptul, si anume un panou virtual pe care se pot posta si organiza – in functie de diferite tematici – imagini si materiale video. Un simplu click pe postari conduce vizitatorul pe siteul-sursa al materialului, unde pot fi consultate mai multe detalii despre subiectul dorit. Pinterest este un mod util, educativ si placut de petrecere a timpului liber.

Banca Transilvania este prezenta, de asemenea, pe Facebook – unde are peste 65.000 de prieteni, pe Twitter, LinkedIn si YouTube. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos