BT Leasing a majorat valoarea unui credit de la Volksbank cu 1,86 milioane euro

BT Leasing a majorat valoarea unui credit de la Volksbank cu 1,86 milioane euro

Actionarii BT Leasing Transilvania IFN au aprobat majorarea unui credit de la Volksbank Romania cu 1,86 milioane euro pana la 5,8 milioane euro. Decizia a fost luata in cadrul unei adunari generale a actionarilor (AGA) din 12 februarie. Creditul initial a fost contractat in 2005 si este garantat prin contracte de garantie reala imobiliara. BT

Actionarii BT Leasing Transilvania IFN au aprobat majorarea unui credit de la Volksbank Romania cu 1,86 milioane euro pana la 5,8 milioane euro.

Decizia a fost luata in cadrul unei adunari generale a actionarilor (AGA) din 12 februarie. Creditul initial a fost contractat in 2005 si este garantat prin contracte de garantie reala imobiliara.

BT Leasing Transilvania IFN este parte a grupului financiar Banca Transilvania, cu sediul in Cluj-Napoca si care a fost infiintat in anul 2003. Grupul cuprinde companii care isi desfasoara activitatea in diverse domenii de activitate: bancar, asigurari, leasing, tranzactii mobiliare, finantarea consumatorilor, factoring si administrarea afacerilor.

In 2005, societatea a inregistrat un profit de 1,16 milioane euro, la o cifra de afaceri de 14,1 milioane euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos