BT Aegon ajunge la un capital de 12,7 mil. euro

BT Aegon ajunge la un capital de 12,7 mil. euro

BT Aegon, al saptelea jucator ca marime de pe piata pensiilor private obligatorii (pilonul II), si-a majorat capitalul social de la 36,3 mil. lei la 47,1 mil. lei, adica echivalentul la zi a 12 mil. euro, potrivit deciziilor AGA, publicate in Monitorul Oficial. BT se mentine astfel pe locul al cincilea in clasamentul celor mai

BT Aegon, al saptelea jucator ca marime de pe piata pensiilor private obligatorii (pilonul II), si-a majorat capitalul social de la 36,3 mil. lei la 47,1 mil. lei, adica echivalentul la zi a 12 mil. euro, potrivit deciziilor AGA, publicate in Monitorul Oficial.

BT se mentine astfel pe locul al cincilea in clasamentul celor mai capitalizate societati de administrare a pensiilor private obligatorii, in urma ING, Interamerican, Aviva si BCR.

BT Aegon a atras dupa startul sistemului de pensii obligatorii un numar de peste 131.000 de clienti, la care s-au adaugat ulterior cei peste 20.000 de participanti achizitionati odata cu preluarea portofoliului de clienti ai OTP Fond de Pensii. Per total, investitiile celor 18 companii de pensii in capitalul social se ridica in prezent la aproape 210 mil. euro.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos