Brokerii de credite isi vor face asociatie pana in luna mai

Brokerii de credite isi vor face asociatie pana in luna mai

Asociatia brokerilor de intermediere a creditelor din Romania va fi infiintata pana in luna mai si va avea si rolul de colabora cu institutiile statului pentru ca statutul acestei meserii sa fie recunoscut, a declarat seful brokerului de credite ipotecare Credit Zone, Cristian Motca. "Cel mai tarziu in luna mai credem ca va exista asociatia

Asociatia brokerilor de intermediere a creditelor din Romania va fi infiintata pana in luna mai si va avea si rolul de colabora cu institutiile statului pentru ca statutul acestei meserii sa fie recunoscut, a declarat seful brokerului de credite ipotecare Credit Zone, Cristian Motca.

"Cel mai tarziu in luna mai credem ca va exista asociatia brokerilor de intermediere a creditelor din Romania ca entitate juridica, care va fi infiintata de un grup de cinci sau sase companii de intermediere de credite", a mentionat Motca.

El a adaugat ca asociatia va lua legatura cu institutiile statului in ce priveste statutul acestei meserii si, de asemenea, va lua masuri de educare a pietei romanesti in ce priveste brokerii de credite.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos