Brokerii de credite ipotecare se orienteaza catre romanii din strainatate

Brokerii de credite ipotecare se orienteaza catre romanii din strainatate

Mortgage Capital va consilia romanii din Spania si Italia care vor sa contracteze credite ipotecare, a anuntat compania astazi. Brokerul de credite Mortgage Capital Group (MCG) vrea sa deschida, in cel mult doua luni, birouri in Italia si Spania pentru a oferi consultanta romanilor stabiliti in aceste tari, in vederea contractarea de credite ipotecare pentru

Mortgage Capital va consilia romanii din Spania si Italia care vor sa contracteze credite ipotecare, a anuntat compania astazi. Brokerul de credite Mortgage Capital Group (MCG) vrea sa deschida, in cel mult doua luni, birouri in Italia si Spania pentru a oferi consultanta romanilor stabiliti in aceste tari, in vederea contractarea de credite ipotecare pentru cumpararea de imobile in Romania.

Solutiile de creditare gestionate de Mortgage Capital Group cuprind finantari ipotecare si imobiliare, refinantari, finantari complexe, precum si un produs pentru achizitii imobiliare ("real estate aquisition").

"Participarea MCG la Targul National Imobiliar, desfasurat in perioada 11-14 octombrie, a oferit companiei oportunitatea de a-si extinde activitatea in Italia si Spania, facilitand astfel romanilor care muncesc in aceste tari accesul la finantari ipotecare in vederea achizitionarii de imobile in Romania", a declarat directorul MCG, Bogdan Furnica. Targul a aratat ca romanii apeleaza din ce in ce mai mult la brokeri pentru contractarea de credite ipotecare, a mentionat Furnica.
 
MCG estimeaza ca piata de brokeraj care are ca domeniu finantarile ipotecare se va tripla pana la finalul anului 2008, se mai arata in comunicat.

"Dezvoltatorii de proiecte imobiliare s-au aratat interesati de serviciile oferite de MCG si estimam ca in urmatoarele doua luni se vor concretiza proiecte ce depasesc valoarea sumei de 200 milioane euro", a adaugat Furnica.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos