BRD va lansa doua credite pentru finantarea culturilor agricole

BRD va lansa doua credite pentru finantarea culturilor agricole

Banca Romana pentru Dezvoltare BRD-Groupe Societe Generale intentioneaza sa lanseze doua credite pentru finantarea culturilor agricole, in cadrul unei startegii de creditare a afacerilor fermierilor, a a declarat , marti, directorul pentru relatia cu IMM-uri al bancii, Aurel Ilin. BRD SocGen vine in intampinarea persoanelor din mediul rural cu o oferta personalizata pe nevoile acestora,

Banca Romana pentru Dezvoltare BRD-Groupe Societe Generale intentioneaza sa lanseze doua credite pentru finantarea culturilor agricole, in cadrul unei startegii de creditare a afacerilor fermierilor, a a declarat , marti, directorul pentru relatia cu IMM-uri al bancii, Aurel Ilin.

BRD SocGen vine in intampinarea persoanelor din mediul rural cu o oferta personalizata pe nevoile acestora, a spus Ilin,  in cadrul conferintei "Agricultura Romaniei, incotro?", organizata de Finmedia. "Avem deja o oferta de finantare pentru cei ce asigura productia de lapte (ferme de lapte) si pentru fermele de crestere a vitelor", a spus Ilin. BRD va lansa doua credite noi, pentru cresterea plantelor oleaginoase si pentru cresterea altor plante agricole, a adaugat directorul pentru IMM-uri din BRD.

BRD a creat aceasta oferta personalizata pentru se adresa particularitatilor si dificultatilor cu care se confrunta cei din mediul rural, a explicat Ilin.
BRD are o prezenta complexa in mediul rural, prin intermediul a 50 de unitati, a adaugat directorul pentru IMM-uri al BRD.

"In economia Romaniei, agricultura este mai importanta decat in orice alta tara din Europa Centrala si de Est. Din suprafata totala a Romaniei de 23,8 milioane hectare, suprafata arabila este de 14,8 milioane hectare, adica 62,1% din total, in vreme ce media Uniunii Europene  este de  44 de procente", au declarat organizatorii evenimentului, Finmedia.
BRD – Groupe Societe Generale, a doua banca din Romania, are in prezent o retea de peste 600 de unitati, 1.000 bancomate si 10.000 POS-uri, iar activele bancii insumau 28 miliarde lei (8,2 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos