BRD va imprumuta compania Piritex

BRD va imprumuta compania Piritex

Actionarii Piritex SA, distribuitor de mochete si articole pentru decoratiuni interioare, au decis contractarea unui credit de 2,2 milioane euro de la BRD, sucursala Ploiesti, pe care il va garanta cu imobilele din Cluj si Ploiesti ale societatii si prin gajarea stocurilor de produse.  Compania distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi si accesorii, asigurand si

Actionarii Piritex SA, distribuitor de mochete si articole pentru decoratiuni interioare, au decis contractarea unui credit de 2,2 milioane euro de la BRD, sucursala Ploiesti, pe care il va garanta cu imobilele din Cluj si Ploiesti ale societatii si prin gajarea stocurilor de produse. 

Compania distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi si accesorii, asigurand si servicii de transport, montaj si intretinere a produselor comercializate.

Firma este pe piata din 1994, cand avea ca obiect de activitate "importul si distributia de materiale pentru decoratiuni interioare". Doi ani mai tarziu a deschis un depozit de 2.500 de metri patrati la Brazi, iar in 2000 si-a creat propria organizatie de vanzari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos