BRD Sogelease lanseaza o oferta noua, destinata clientelei de persoane fizice

BRD Sogelease lanseaza o oferta noua, destinata clientelei de persoane fizice

BRD Sogelease IFN S.A a lansat “pachetul de vara” destinat persoanelor fizice, oferind finantare pentru achizitionarea de noi vehicule si conditii de asigurare avantajoase aferente finantarii. „Clientii pot beneficia de o rata de leasing atractiva optand pentru valoare reziduala de 20% si o perioada de gratie de 2 luni la plata capitalului. Dobanda de leasing

BRD Sogelease IFN S.A a lansat “pachetul de vara” destinat persoanelor fizice, oferind finantare pentru achizitionarea de noi vehicule si conditii de asigurare avantajoase aferente finantarii.

„Clientii pot beneficia de o rata de leasing atractiva optand pentru valoare reziduala de 20% si o perioada de gratie de 2 luni la plata capitalului. Dobanda de leasing este fixa pe intreaga durata a contractului de leasing, protejand astfel clientul de fluctuatiile indicatorilor financiari pe piata”, a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.
Avansul minim datorat la semnarea contractului de leasing financiar este de 20% din pretul de achizitie al vehiculului, iar comisionul de administrare este de 2% din pretul de achizitie al vehiculului, platibil la semnarea contractului. Perioada minima de finantare este de 12 luni potrivit prevederilor legale, iar perioada maxima de 60 luni.
Pachetul de finantare include servicii de asigurare, CASCO si RCA, cotele de asigurare fiind fara fransiza si valabile pe toata durata contractului de leasing.

„In plus, le oferim clientilor posibilitatea de a-si alege oferta speciala cu primele 6 luni de asigurare CASCO gratuita, oferita de Groupama Asigurari S.A, supusa unor conditii speciale agreate de asigurator. Sunt convins ca impreuna vom gasi cea mai rapida si accesibila solutie de finantare pentru achizitia vehiculului dorit”, a mai declarat Vorles Morlot.

Persoanele fizice care solicita finantare in leasing trebuie sa intruneasca anumite conditii de eligibilitate potrivit prevederilor legale in vigoare si a normelor interne de aprobare.Toate facilitatile de leasing acordate de BRD Sogelease persoanelor fizice sunt in lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos