BRD Sogelease IFN S.A. a incheiat in 2006 peste 3.400 de contracte

BRD Sogelease IFN S.A. a incheiat in 2006  peste 3.400 de contracte

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD – Groupe Societe Generale, a incheiat in anul 2006 peste 3.400 de contracte, in crestere cu 36% fata de anul 2005. Valoarea bunurilor finantate s-a ridicat la 174,5 milioane euro, cu 43% mai mult fata de anul anterior. Structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. la

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD – Groupe Societe Generale, a incheiat in anul 2006 peste 3.400 de contracte, in crestere cu 36% fata de anul 2005. Valoarea bunurilor finantate s-a ridicat la 174,5 milioane euro, cu 43% mai mult fata de anul anterior.

Structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. la 31 decembrie 2006 era: autovehicule comerciale – 46.4%, autoturisme – 22.7%, echipamente constructii – 13.7%, echipamente industriale, medicale si agricole – 12.3%, echipamente IT – 3.3%, real estate – 1.6%.

In raport cu sfarsitul anului 2005, structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. s-a modificat in conformitate cu cerintele si evolutia pietei, in sensul cresterii ponderii pentru anumite bunuri (exemplu: echipamente de constructii +60%). Aceste tendinte se datoreaza schimbarilor legislative si oportunitatilor de investitii determinate de accesul in Uniunea Europeana.

BRD Sogelease IFN S.A. utilizeaza canale de distributie multiple: pe de o parte, a reusit sa-si promoveze cu succes produsul de leasing impreuna cu reteaua de unitati a BRD-Groupe Societe Generale, iar pe de alta parte a dezvoltat parteneriate solide cu furnizorii – “vendor finance” din piata auto, a echipamentelor de constructii si a echipamentelor medicale.

In 2007, BRD Sogelease IFN S.A. isi va intari echipa comerciala pentru a fi in masura sa promoveze si noul produs de leasing operational al Grupului (cu un important impact fiscal si de structurare a bilantului), care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

„Modelul nostru de a face afaceri este unic si si-a dovedit punctele forte in cei 6 ani de activitate a BRD Sogelease, mentinand compania in topul primilor 5-6 operatori mari de pe piata romaneasca. Gestionam un mix de canale de distributie si un portofoliu extrem de variat de active finantabile prin intermediul leasing-ului generat de relatiile profitabile de afaceri cu peste 3.600 de clienti activi. In 2007, BRD Sogelease va mentine si imbunatati acest model de business », a declarat Jean Paul Decrock, Directorul general al BRD Sogelease IFN S.A.

BRD Sogelease este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare, care reprezinta interesele a 20 societati de leasing si insumeaza, potrivit propriilor estimari, aproximativ 60% din piata de profil din Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos