BRD si STAER isi unesc fortele

BRD si STAER isi unesc fortele

BRD Finance va lansa un card de credit co-branded, realizat impreuna cu producatorul de mobila Staer din Galati, a anuntat, miercuri, institutia de credit. BRD Finance este filiala de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale. Volumul creditelor acordate de BRD Finance s-a majorat anul trecut de la 338 milioane de lei la 487 milioane

BRD Finance va lansa un card de credit co-branded, realizat impreuna cu producatorul de mobila Staer din Galati, a anuntat, miercuri, institutia de credit. BRD Finance este filiala de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale.

Volumul creditelor acordate de BRD Finance s-a majorat anul trecut de la 338 milioane de lei la 487 milioane de lei, din care 445 milioane de lei in magazine si 42 milioane de lei pe carduri, pe fondul avansului numarului de clienti de la 233.000 la 342.000.
Producatorul de mobila Staer International Galati a realizat in 2006 o cifra de afaceri de circa 25 milioane euro si estimeaza pentru acest an o crestere a incasarilor la 30 milioane euro.

Compania detine o unitate de productie a mobilei la Galati, pe o suprafata de aproximativ 40.000 de metri patrati si 33 de magazine proprii .

BRD Finance a mai lansat carduri de credit co-branded cu retailerii Carrefour, Praktiker, Real, Rombiz si Daniel Expert.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos