BRD si Dedeman te indemna sa consumi: ai credit cu DAE 0% si bonus de 100 lei

BRD si Dedeman te indemna sa consumi: ai credit cu DAE 0% si bonus de 100 lei

BRD Finance si Dedeman pun la dispozitia clientilor doua promotii avantajoase de sustinere a planurilor lor de constructii si amenajari interioare ori de gradinarit: finantarea cumparaturilor cu 0% DAE pana la 110 zile – oferta valabila pana la 31.12.2011 si 100 lei bonus, pentru plata cumparaturilor de minimum 3000 lei, prin cardul de credit oferit

BRD Finance si Dedeman pun la dispozitia clientilor doua promotii avantajoase de sustinere a planurilor lor de constructii si amenajari interioare ori de gradinarit: finantarea cumparaturilor cu 0% DAE pana la 110 zile – oferta valabila pana la 31.12.2011 si 100 lei bonus, pentru plata cumparaturilor de minimum 3000 lei, prin cardul de credit oferit de BRD Finance, in perioada 15.09-16.10.2011.

Dedeman si-a obisnuit clientii cu promotii special dedicate atat la nivelul produselor de constructii de tip Do-It-Yourself, cat si in privinta solutiilor de finantare puse la dispozitie in parteneriat cu BRD Finance. Sezonul de toamna incepe cu oferirea a doua promotii speciale de finantare, menite sa faciliteze clientilor accesul la produsele pe care si le doresc din magazin.

Pana la finele acestui an, clientii persoana fizica cu varsta intre 18 si 69 de ani, aflati la cumparaturi in magazinele celui mai mare retailer de gen din Romania, pot alege achitarea avantajoasa a cumparaturilor cu 0% DAE pana la 110 zile, ulterior perioadei de gratie, acestia putand beneficia de rate fixe pana la 60 luni.

Intre 15.09-16.10.2011, toti clientii intre 21 si 68 de ani, care aleg emiterea unui card pentru plata cumparaturilor de minimum 3000 lei sunt rasplatiti cu 100 de lei bonus, bani inapoi pe card. Bonusul se acorda numai clientilor care acceseaza optiunea “Credit Super Util” pe card, celelalte promotii fiind excluse.  Avantajele ulterioare pe care posesorii de card le pot avea in reteaua de magazine partenere vor fi comunicate direct in magazin sau prin intermediul extrasului de cont emis lunar.

Ambele optiuni de finantare, atat cea prin credit, cat si cea prin card asigura clientilor beneficii multiple:

·    Raspunsul in maximum 2 ore in privinta acceptarii solicitarii de credit sau card;
·    Pe loc produsele dorite, la momentul semnarii contractului de credit,
·    Direct in magazin se semneaza contractul de credit sau card, fara alte deplasari ulterioare;
·    Asigurare optionala de viata, cu acoperire in caz de somaj sau alte evenimente neprevazute
·    Multiple modalitati de plata: in numerar la agentiile BRD, Posta Romana, comerciantii Simplis Facturi, prin ROBO BRD si BRD-NET, la bancomat BRD, prin Debit Direct;
·    Suport permanent, prin intermediul Serviciului Relatii cu Clientii.
Clientii interesati de cele doua promotii dedicate de finantare sunt rugati sa se adreseze pentru detalii si pentru semnarea unui contract de credit sau de card, direct la birourile de credit BRD Finance din magazin.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos