BRD, Raiffeisen Bank si Bancpost fac angajari. Vezi posturile vacante

BRD, Raiffeisen Bank si Bancpost fac angajari. Vezi posturile vacante

BRD recruteaza în Capitala un analist marketing, un analist date si un analist IT. Raiffeisen Bank angajeaza un evaluator garantii si un analist financiar la Bucuresti iar la Toplita –  un director de agentie. Bancpost cauta în aceasta perioada un casier, un auditor intern si un reporting officer la Bucuresti,   BRD angajeaza în Bucuresti

BRD recruteaza în Capitala un analist marketing, un analist date si un analist IT. Raiffeisen Bank angajeaza un evaluator garantii si un analist financiar la Bucuresti iar la Toplita –  un director de agentie. Bancpost cauta în aceasta perioada un casier, un auditor intern si un reporting officer la Bucuresti,

 

BRD angajeaza în Bucuresti un analist marketing.
Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai absolvit una din urmatoarele facultati: Statistica, Cibernetica, Matematica, Marketing, Sociologie, ai minimum 3 ani experienta în domeniul analizelor statistice,  vorbesti fluent limba engleza si limba franceza, ai cunostinte solide de Excel si Access. Detalii, aici.

Tot în Bucuresti BRD mai cauta si un analist date. Daca ai absolvit studii superioare, ai cunostinte de programare/algoritmi (limbaje Basic, C++, PL SQL ), cunostinte fundamentale despre baze de date, cunostinte de COBOL, CL, RPG, si esti vorbitor de limba engleza sau franceza, atunci te califici pentru acest post. Pentru informatii suplimentare, intra aici.

Pozitii vacante la Raiffeisen Bank

Java Middleware Developer în Bucuresti.
Te califici pentru acest job daca ai absolvit facultatea de Automatica, ai experienta în zona de UML, cunostinte solide si expertiza în Java, PL/SQL, J2EE, Oracle/ DB2/ SQL Server. Pentru mai multe detalii, intra aici.

Analist financiar corporate în Bucuresti.
Daca ai absolvit studii superioare cu profil economic, ai acreditari ACCA sau CFA (sau te pregatesti pentru obtinerea lor), ai minimum 3 ani experienta în analiza financiara, risc sau audit financiar, mai ai  cunostinte solide de contabilitate si legislatie financiar-bancara, si vorbesti fluent limba engleza, atunci te califici pentru acest post. Detalii, aici.

Ce pozitii sunt deschise la Bancpost

Bancpost recruteaza un reporting officer în Capitala. Te califici pentru acest post daca ai absolvit o facultate cu profil economic, ai acreditare ACCA sau te pregatesti pentru a o obtine, ai 2-3 ani experienta relevanta în domeniu, ai bune cunostinte de Office si de limba engleza. Pentru detalii, intra aici

Bancpost mai recruteaza si un auditor intern, în aceasta perioada. Candidatul potrivit pentru aceasta pozitie a absolvit o facultate cu profil economic, are acreditare ACCA, are minimum 2 ani experienta în audit bancar, vorbeste fluent limba engleza si stie sa opereze în Office. Detalii, aici.

Romanian International Bank cauta în aceasta perioada un director de sucursala la Ploiesti.
Candidatul ideal a absolvit studii superioare de specialitate, are minimum 3 ani experienta în sistemul bancar, are, de asemenea, experienta într-un post de conducere într-o banca, nu are cazier judiciar si fiscal, si nici sanctiuni disciplinare, se arata în anuntul de recrutare. 20 august este ultima zi în care poti aplica la acest job. Detalii, aici.

 

 

SURSA

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos