BRD prefinanteaza fermierii ce beneficiaza de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic

BRD prefinanteaza fermierii ce beneficiaza de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic

BRD-Groupe Société Générale a semnat o noua conventie cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura), in baza careia vor fi acordate credite de finantare a capitalului de lucru pentru beneficiarii platilor nationale directe complementare (PNDC) pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2012. Gratie acestui nou acord, detinatorii de ovine, caprine si bovine vor putea

BRD-Groupe Société Générale a semnat o noua conventie cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura), in baza careia vor fi acordate credite de finantare a capitalului de lucru pentru beneficiarii platilor nationale directe complementare (PNDC) pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2012.

Gratie acestui nou acord, detinatorii de ovine, caprine si bovine vor putea beneficia de prefinantarea a 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA, in baza unei documentatii simplificate.

Agricultura reprezinta o zona de interes pentru BRD. Pentru a veni in intampinarea fermierilor, banca a creat atat credite pentru nevoi curente – creditul pentru campania agricola, creditul in baza certificatelor de depozit "Primul Siloz", credite de prefinantare a subventiilor APIA – SAPS / Axa II / Bunastarea animalelor)-, cat si credite specifice de investitii, inclusiv cele acordate pentru sprijinul proiectelor cu cofinantare din fonduri europene.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos