BRD opreste temporar sistemul informatic de carduri pentru lucrari de intretinere

BRD opreste temporar sistemul informatic de carduri pentru lucrari de intretinere

In vederea realizarii unor lucrari de mentenanta a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reteaua de ATM-uri si POS-uri a bancii va fi oprita vineri, 12 octombrie, intre orele 6:30 si 7:15. In acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD – Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plati la

In vederea realizarii unor lucrari de mentenanta a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reteaua de ATM-uri si POS-uri a bancii va fi oprita vineri, 12 octombrie, intre orele 6:30 si 7:15. In acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD – Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plati la comercianti si retrageri de numerar, in Romania sau in strainatate.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos