BRD numara deja 15.000 de carduri contactless

BRD numara deja 15.000 de carduri contactless

BRD, a doua banca locala dupa active, a emis din toamna trecuta si pâna acum peste 15.000 de instrumente de carduri care permit plati rapide de mica valoare, fara sa fie necesara trecerea prin cititorul POS si tastarea codului PIN. "Avem peste 15.000 de stickere si, cu toate ca nu ne asteptam la o asemenea

BRD, a doua banca locala dupa active, a emis din toamna trecuta si pâna acum peste 15.000 de instrumente de carduri care permit plati rapide de mica valoare, fara sa fie necesara trecerea prin cititorul POS si tastarea codului PIN. "Avem peste 15.000 de stickere si, cu toate ca nu ne asteptam la o asemenea evolutie, câteva mii de brelocuri", spune Dana Demetrian, directorul polului administrativ al retelei BRD. Ea este cea care a initiat proiectul platilor contactless la BRD.

 

Instrumentele de plati fara contact (contactless) vin sub o forma neobisnuita – fie "sticker", care poate fi lipit spre exemplu pe spatele telefonului mobil, fie breloc pentru chei. Platile de mica valoare pot fi facute la POS-uri speciale, care inglobeaza tehnologia contactless, prin simpla apropiere.

Banca a instalat pâ­na in prezent ceva mai mult de 1.000 de POS-uri care permit plati contactless, la parteneri precum reteaua de magazine Mic.ro, hipermarketurile Carrefour sau lanturile de restaurante Pizza Hut ori KFC.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos