BRD lanseaza promotia Senior, adresata clientelei varstnice

BRD lanseaza promotia Senior, adresata clientelei varstnice

Pensionarii care aleg, pana la sfarsitul lunii noiembrie, sa-si incaseze pensia in cont deschis la BRD pot castiga unul dintre zecile de premii oferite de banca in cadrul promotiei Senior: 19 premii a cate 500 lei si 45 de pachete de vacanta. In promotie sunt incluse carduri de debit, precum si doua produse de economisire

Pensionarii care aleg, pana la sfarsitul lunii noiembrie, sa-si incaseze pensia in cont deschis la BRD pot castiga unul dintre zecile de premii oferite de banca in cadrul promotiei Senior: 19 premii a cate 500 lei si 45 de pachete de vacanta.

In promotie sunt incluse carduri de debit, precum si doua produse de economisireDepozitul 1000 si contul de economii Atucont. De asemenea, clientii beneficiaza de dobanzi speciale la creditele de nevoi personale si descoperitul autorizat de cont.

Facilitatile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD si reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clientilor seniori la o dobanda preferentiala, mai mare cu 0,5% pentru depozitele in lei si cu 0,25% pentru sumele depuse in euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiaza de un bonus de 0,25% fata de dobanda standard.

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobanda de 5%, indiferent de suma imprumutata si de perioada finantarii, precum si la un descoperit autorizat de cont la o dobanda preferentiala.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos