BRD lanseaza o noua versiune a serviciului de Internet Banking pentru companii

BRD lanseaza o noua versiune a serviciului de Internet Banking pentru companii

  BRD a lansat o noua versiune a serviciului de internet banking adresat companiilor  – BRD@ffice, transmite banca intr-un comunicat.   Pentru a-si sprijini clientii in dezvoltarea afacerilor, banca a completat portalul www.brdoffice.ro cu informatii despre produsele si serviciile adresate companiilor.   Serviciul de Internet Banking pentru companii, BRD@ffice, cuprinde functionalitati noi, care permit gruparea

 
BRD a lansat o noua versiune a serviciului de internet banking adresat companiilor  – BRD@ffice, transmite banca intr-un comunicat.  

Pentru a-si sprijini clientii in dezvoltarea afacerilor, banca a completat portalul www.brdoffice.ro cu informatii despre produsele si serviciile adresate companiilor.
 
Serviciul de Internet Banking pentru companii, BRD@ffice, cuprinde functionalitati noi, care permit gruparea beneficiarilor in doua categorii, publici si privati si oferaun motor de cautare a beneficiarilor. Serviciul permite plata facturilor catre furnizorii de utilitati agreati de banca, numarul beneficiarilor posibili fiind marit de la 100 la 300, iar timpul de pastrare a extraselor de cont in aplicatie a crescut de la 21 la 66 de zile. In acelasi timp, aplicatia BRD@ffice este disponibilasi in limba engleza.

Prin BRD@ffice, clientii companii pot, intre altele, consulta soldurile conturilor proprii, realiza si programa plati in lei si valuta, incarca fisiere de plati, constitui depozite. Serviciul permite realizarea de operatiuni de schimb valutar, precum si definirea platitorilor si a beneficiarilor direct de la calculatorul propriu.

Toate comisioanele aferente platilor beneficiazade o reducere de 40% in raport cu tariful standard practicat de banca.

“Tendinta generala in piata bancara este orientarea clientilor spre canale alternative de distributie a produselor si serviciilor bancare, de aceea dezvoltarea serviciilor de Internet Banking va avea intotdeauna un rol prioritar in planurile noastre” a declarat Jean Baptiste Hueber, Directorul Departamentului Strategie si Marketing din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos