BRD lanseaza depozit cu dobanda fixa de 8%

Potrivit ZF, BRD incearca sa-si convinga clientii sa economiseasca mai multi lei si pe scadente mai lungi, oferind dobanzi mai mari la depozitele pe perioade mari si la conturile de economii. De la inceputul lunii, BRD a lansat un depozit pe un an, la care plateste o dobanda fixa de 8% pe an. Conditia este

Potrivit ZF, BRD incearca sa-si convinga clientii sa economiseasca mai multi lei si pe scadente mai lungi, oferind dobanzi mai mari la depozitele pe perioade mari si la conturile de economii.

De la inceputul lunii, BRD a lansat un depozit pe un an, la care plateste o dobanda fixa de 8% pe an. Conditia este ca sumele plasate de client sa fie de minimum 1.000 de lei. Banca ofera dobanzi fixe si pentru scadente mai scurte – 7,25% pe an la depozitele pe doua luni, respectiv 7,75% pe an la cele pe sase luni.

Pima care a lansat un depozit cu dobada mare a fost BCR, cea mai mare banca din sistem, ce ofera dobanzi fixe doar la depozitele pe una si trei luni. In luna decembrie dobanda oferita in luna decembrie a fost de 9,12%, iar in acesta luna doar 8,58%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos