BRD lanseaza Combinatii castigatoare – o promotie adresata studentilor, liceenilor si elevilor

BRD lanseaza Combinatii castigatoare – o promotie adresata studentilor, liceenilor si elevilor

In contextul deschiderii noului anuniversitar, BRD a lansat promotia cu premii "Combinatii castigatoare", care se va desfasura pana la sfarsitul anului 2012. Oferta BRD se adreseaza atat studentilor, cat si liceenilor si elevilor, cu pachete care ofera acces la o gama larga de produse si servicii, In conditii preferentiale, constand In reduceri multiple si servicii

In contextul deschiderii noului anuniversitar, BRD a lansat promotia cu premii "Combinatii castigatoare", care se va desfasura pana la sfarsitul anului 2012.

Oferta BRD se adreseaza atat studentilor, cat si liceenilor si elevilor, cu pachete care ofera acces la o gama larga de produse si servicii, In conditii preferentiale, constand In reduceri multiple si servicii gratuite.

Pachetul Student grupeaza un cont curent cu dobanda promotionala de 3,5% In primul an, un card de debit la alegere, cu comision 0 In primul an si reducere 50% din anul al doilea, precum si serviciul de internet banking BRD-Net si serviciul de phone banking Vocalis, ambele oferite gratuit. In cazul In care studentul opteaza pentru un card Maestro Transport, comisionul de administrare este 0 pentru toti cei 3 ani de valabilitate a cardului. In plus, pentru creditele pentru studii vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului de acordare.

Pachetul Sprint se adreseaza liceenilor si elevilor si cuprinde un cont curent cu dobanda promotionala de 3,5% In primul an, un card de debit la alegere, cu comision de administrare 0 In primul an. Daca se alege cardul Sprint Transport, comisionul de administrare este 0 pe o perioada de 3 ani si, la fel ca In cazul Pachetului Student, serviciul de internet banking BRD-Net si serviciul de phone banking Vocalis sunt oferite gratuit.

Optional, detinatorii pachetelor pot solicita un cont de economii cu bonus la dobanda si serviciul BRD SMS Banking, oferit gratuit.

La deschiderea pachetului, banca ofera automat 10 lei cadou si vouchere castigatoare In unele agentii BRD, prin care se poate mari castigul cu 5, 10 sau 20 de lei. Oricum ar fi combinate produsele BRD pentru tineri, se pot castiga prin tragere la sorti 10 iPhone 4S si 30 iPod Shuffle.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos