BRD iti da 100 de lei daca aduci la banca un client gata de refinantare!

BRD iti da 100 de lei daca aduci la banca un client gata de refinantare!

Cei care recomanda creditele de refinantare BRD sunt acum recompensati … cu cash. Si persoanele recomandate au conditii preferentiale. Deci dati sfoara in tara, la prieteni, colegi! A doua parte a lunii mai le aduce clientilor BRD un nou set de avantaje in cadrul campaniei promotionale „Recomanda BRD pentru refinantarea creditelor”. Campania se desfasoara pe

Cei care recomanda creditele de refinantare BRD sunt acum recompensati … cu cash. Si persoanele recomandate au conditii preferentiale. Deci dati sfoara in tara, la prieteni, colegi! A doua parte a lunii mai le aduce clientilor BRD un nou set de avantaje in cadrul campaniei promotionale „Recomanda BRD pentru refinantarea creditelor”. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul României, in toate cele 937 de unitati ale retelei BRD. La aceasta promotie pot participa persoanele fizice, clienti BRD cu vârsta de peste 18 ani, care recomanda unei alte persoane sa isi refinanteze prin BRD unul sau mai multe credite, iar aceasta din urma contracteaza creditul de refinantare. "In cadrul promotiei ii recompensam atât pe clienti – pentru fidelitate si increderea pe care o au in BRD -, cât si pe recomandatii acestora, care vor putea cumula avantajele a doua oferte promotionale: pe de o parte profita de promotia ReStart, aflata in curs de derulare si, pe de alta parte, le oferim facilitati si gratuitati speciale”,  a declarat Philippe Lelarge, Directorul executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD – Groupe Societe Generale.

Astfel, in cadrul campaniei „Recomanda BRD pentru refinantarea creditelor”, clientii vor fi premiati cu 100 lei,  iar cei recomandati, care isi refinanteaza creditele prin BRD, beneficiaza de conditii preferentiale pentru cardul de credit BRD „Punct Card”.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos