BRD isi face echipa de asiguratori

BRD isi face echipa de asiguratori

Intentia BRD de a se inscrie in cursa pensiilor private obligatorii se materializeaza. Declaratiile de ultima ora ale oficialilor CSSPP confirma faptul ca BRD a depus documentatia pentru autorizarea propriei companii de pensii private obligatorii. De asemenea, inca de saptamana trecuta banca a postat in principalele site-uri de recrutare anunturi pentru angajarea unui coordonator regional

Intentia BRD de a se inscrie in cursa pensiilor private obligatorii se materializeaza. Declaratiile de ultima ora ale oficialilor CSSPP confirma faptul ca BRD a depus documentatia pentru autorizarea propriei companii de pensii private obligatorii. De asemenea, inca de saptamana trecuta banca a postat in principalele site-uri de recrutare anunturi pentru angajarea unui coordonator regional vanzari. BRD incepe astfel sa isi formeze o echipa de specialisti pentru a putea demara la 1 august vanzarea de produse pentru Pilonul II. Acest coordonator va participa la elaborarea si lansarea noilor produse comerciale. El va trebui sa aiba o experienta de 3-5 ani in vanzarea de produse de asigurari sau in vanzarea de servicii financiare si sa detina bune cunostinţe despre piaţa asigurarilor.

In momentul de fata BRD nu detine nicio societate de asigurare pe piata romaneasca, insa dispune de una dintre cele mai vaste retele teritoriale de sucursale si agentii din Romania prin intermediul carora ar putea sa vanda acest produs.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos