BRD Finance lanseaza un card de credit realizat in parteneriat cu o editura

BRD Finance lanseaza un card de credit realizat in parteneriat cu o editura

BRD Finance si editura Reader’s Digest au lansat, in premiera pe piata romaneasca, cardul de credit Reader’s Digest, un produs financiar destinat in mod exclusiv clientilor editurii. Prin intermediul acestui card, Reader’s Digest doreste sa le ofere cititorilor sai, pe de o parte, avantaje in privinta platii produselor comandate si, pe de alta parte, o

BRD Finance si editura Reader’s Digest au lansat, in premiera pe piata romaneasca, cardul de credit Reader’s Digest, un produs financiar destinat in mod exclusiv clientilor editurii. Prin intermediul acestui card, Reader’s Digest doreste sa le ofere cititorilor sai, pe de o parte, avantaje in privinta platii produselor comandate si, pe de alta parte, o rezerva de bani mereu la dispozitia lor, sustin reprezentantii companiei.

Distribuita prin intermediul unei campanii de marketing direct, oferta de card poate fi accesata pe baza unei documentatii minime – copie BI/CI si adeverinta de salariu sau talon de pensie.

Pentru ca produsul financiar sa fie atractiv atat din punctul de vedere al costurilor, cat si din cel al functionalitatii, Reader’s Digest si BRD Finance ofera acest card fara taxa de emitere si fara comision anual de administrare. Un alt avantaj de care vor beneficia detinatorii cardului Reader’s Digest este acela de a achita comenzile realizate intr-un mod foarte simplu si comod, prin modalitati de plata speciale. In plus, pentru orice achizitie de produse Reader’s Digest, clientii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 47 de zile, in care pot achita integral sumele creditate, fara niciun cost suplimentar.

Cardul de credit Reader’s Digest reprezinta o resursa financiara permanenta pentru clientii Reader’s Digest, limita de creditare fiind acordata pe viata. Emis pe platforma MasterCard, cardul Reader’s Digest le permite posesorilor realizarea de cumparaturi in magazinele tuturor comerciantilor acceptanti MasterCard, achizitii online si retrageri de numerar de la ATM-urile ce afiseaza sigla MasterCard, in tara si in strainatate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos