BRD este Banca Anului in e-Commerce

BRD este Banca Anului in e-Commerce

BRD a primit pentru al cincilea an consecutiv, titlul de ’’Banca Anului in e-Commerce” in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2011, organizata de Link 2 eCommerce. BRD a primit, de asemenea, si premiul pentru cel mai mare numar de carduri activate in sistemul 3D Secure. Distinctiile au fost acordate pe baza analizei datelor cantitative furnizate de

BRD a primit pentru al cincilea an consecutiv, titlul de ’’Banca Anului in e-Commerce” in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2011, organizata de Link 2 eCommerce. BRD a primit, de asemenea, si premiul pentru cel mai mare numar de carduri activate in sistemul 3D Secure.

Distinctiile au fost acordate pe baza analizei datelor cantitative furnizate de procesatori, valabile pentru perioada noiembrie 2010 – octombrie 2011.

Astfel, BRD-Groupe Société Générale s-a situat pe primul loc in competitia pentru „Banca Anului”, cu peste 1,9 milioane de tranzactii procesate, in timp ce numarul total al cardurilor activate in sistemul 3D Secure este de 54.810.

Lansat in anul 2006, serviciul E-Commerce BRD se adreseaza atât clientilor posesori de carduri, cât si comerciantilor acceptanti. Serviciul oferit de BRD este bazat pe standardul 3D Secure, cel mai inalt standard de securizare a platilor cu carduri bancare prin internet, acceptat la nivel international si promovat de organizatiile VISA si MasterCard. Acesta asigura diminuarea riscului de frauda prin realizarea autentificarii platitorului in momentul efectuarii platii si asigurarea confidentialitatii datelor posesorului de card.

Dezvoltarea si evolutia serviciului e-Commerce oferit de BRD a fost sprijinita prin parteneriatul strategic cu GECAD ePayment International, impreuna cu care banca ofera serviciul BRD ePayment, serviciu prin intermediul caruia se tranzactioneaza peste 90% din volumul platilor cu card in magazinele online din România in sistemul 3D Secure.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos