BRD, cea mai buna banca din Romania in viziunea The Banker

BRD, cea mai buna banca din Romania in viziunea The Banker

BRD a primit, pentru al doilea an consecutiv, din partea revistei ’’The Banker’’, titlul de ’’Cea mai buna banca din Romania in anul 2007’’. Premiul venit din partea revistei britanice este cel de-al treilea obtinut de BRD in acest an de la o publicatie internationala, dupa castigarea titlului ’’Banca anului 2007 in Romania’’ si din

BRD a primit, pentru al doilea an consecutiv, din partea revistei ’’The Banker’’, titlul de ’’Cea mai buna banca din Romania in anul 2007’’. Premiul venit din partea revistei britanice este cel de-al treilea obtinut de BRD in acest an de la o publicatie internationala, dupa castigarea titlului ’’Banca anului 2007 in Romania’’ si din partea revistelor ’’Euromoney’’ si „Global Finance”.

„Cu o expansiune fara precedent, atat in termeni de agentii bancare, cat si in ceea ce priveste resursele umane, BRD a avut un an 2006 cu totul extraordinar, in care a reusit sa creasca la toate capitolele, in conditiile in care a reusit sa mentina o rata inalta a profitabilitatii, cu un ROE de 35%”, se arata in comunicatul The Banker. 

’’BRD traverseaza de cativa ani o perioada fasta, lucru subliniat si de primirea acestui premiu foarte important. 2007 a fost un an deosebit, in care BRD a continuat proiectele sale de succes: dezvoltarea retelei si intarirea pozitiei pe pietele de retail si corporate banking”, a declarat Patrick Gelin, presedintele BRD.

La sfarsitul primelor 9 luni ale acestui an, BRD a realizat un profit net de 682 milioane RON (207 milioane EUR), in crestere cu 43% fata de aceeasi perioada a anului 2006, in timp ce rentabilitatea capitalurilor proprii (ROE) a fost, la sfarsitul trimestrului III, de 40,2%, fata de 34,9% la 30 septembrie 2006.

’’The Banker’’ este o publicatie financiara axata pe domeniul bancar si pe cel al pietelor financiare. Premiile ’’The Banker’’ recompenseaza institutiile financiare cele mai performante si cele mai bune banci din peste 100 de tari.

Activele BRD depasesc 10 miliarde EUR, banca deservind peste 2,3 milioane clienti. Reteaua BRD a depasit pragul de 700 de unitati anul acesta. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 5,5 miliarde EUR).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos