BRD Asigurari de Viata va incepe activitatea pana la finele anului

BRD Asigurari de Viata va incepe activitatea pana la finele anului

BRD-Groupe Societe Generale si grupul francez Sogecap vor aloca 7,5 milioane de euro pentru infiintarea societatii BRD Asigurari de Viata, care va incepe activitatea pana la finele acestui an, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, directorul general al BRD Fond de Pensii, Damien Marechal.  "La ora actuala suntem la nivelul etapei numite «preliminary approval» la Comisia

BRD-Groupe Societe Generale si grupul francez Sogecap vor aloca 7,5 milioane de euro pentru infiintarea societatii BRD Asigurari de Viata, care va incepe activitatea pana la finele acestui an, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, directorul general al BRD Fond de Pensii, Damien Marechal.  "La ora actuala suntem la nivelul etapei numite «preliminary approval» la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Daca decizia autoritatii de reglementare va fi favorabila, avem in vedere demararea activitatii spre sfarsitul anului", a adaugat Marechal. El a afirmat ca BRD Asigurari de Viata nu va activa si pe segmentul pensiilor facultative (Pilonul III).
           

"Dorind sa pastram coerenta ofertei, am hotarat sa incredintam catre BRD Fond de Pensii distributia Pilonului III. Suntem in curs de a constitui dosarul pentru Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP)", a spus Marechal.
           

Reprezentantul BRD Fond de Pensii a mai spus ca grupul Sogecap nu intentioneaza sa fie prezent si pe piata asigurarilor generale.
           

"Societatea in curs de constituire va activa exclusiv pe segmentul asigurarilor de viata", a precizat Marechal.
           

BRD-Groupe Societe Generale a vandut companiei franceze Groupama, la 9 aprilie, 25% din capitalul social al Asiban, societate autorizata sa activeze atat pe segmentul asigurarilor generale cat si de viata, valoarea pachetului de actiuni ridicandu-se la 87,5 milioane de euro. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos