BRD acorda credite preferentiale studentilor pentru produse Apple

BRD acorda credite preferentiale studentilor pentru produse Apple

BRD si Apcom Romania, unicul importator oficial Apple in Romania, au incheiat un parteneriat prin care banca acorda credite, in conditii preferentiale, studentilor care doresc sa achizitioneze produse din oferta companiei. Produsele Apple, a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 600 de lei, pot fi achizitionate prin intermediul "Creditului 10" de la

BRD si Apcom Romania, unicul importator oficial Apple in Romania, au incheiat un parteneriat prin care banca acorda credite, in conditii preferentiale, studentilor care doresc sa achizitioneze produse din oferta companiei. Produsele Apple, a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 600 de lei, pot fi achizitionate prin intermediul "Creditului 10" de la BRD, un produs destinat studentilor aflati in ultimii doi ani de studii sau la studii post-universitare, se arata intr-un comunicat al bancii. Dobanda aferenta "Creditului 10" este fixa, de 8% pe an, valoarea maxima a imprumutului se ridica la 12.000 lei. Perioada maxima de creditare este de cinci ani.

Studentii care, o data cu creditul, achizitioneaza si un pachet "BRD Student" beneficiaza si de o reducere de 20% la comisionul de acordare a imprumutului. Pachetul "BRD Student" cuprinde un card atasat contului curent, asigurare Confort, servicii gratuite de internet banking, mobile banking si phone banking, precum si o serie de facilitati si tarife preferentiale. Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2009. Apcom Romania (Integrated Romanian Information Systems) este o companie privata fondata in anul 1994 si face parte din grupul international de companii MDS Group incepand cu 1998. BRD- Groupe Societe Generale este cea de-a doua mare banca din Romania in functie de valoarea activelor. Banca, listata la BVB, are peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos