BRD a lansat cardul instant Gadget pentru plata facturilor de utilitati

BRD a lansat cardul instant Gadget pentru plata facturilor de utilitati

Groupe Société Générale a lansat, in premiera pe piata romaneasca, un nou produs – cardul instant Gadget, emis in Lei si dedicat in exclusivitate platii facturilor de utilitati. Oferit pe loc, gratuit si fara formalitati complicate, cardul Gadget este destinat platii facturilor in intreaga retea de ATM-uri BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza

Groupe Société Générale a lansat, in premiera pe piata romaneasca, un nou produs – cardul instant Gadget, emis in Lei si dedicat in exclusivitate platii facturilor de utilitati. Oferit pe loc, gratuit si fara formalitati complicate, cardul Gadget este destinat platii facturilor in intreaga retea de ATM-uri BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza insemnele Simplis Facturi.

Titularii de contract cu un furnizor de utilitati sau servicii – partener BRD pot avea rapid acces, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei. Aceasta rezerva suplimentara de bani, special alocata pentru a facilita achitarea utilitatilor, precum si disponibilitatea 24h/24 si 7 zile/7 a peste 1000 de bancomate BRD, constituie solutii-cheie pentru lipsa temporara de disponibilitati sau de timp a clientilor.

Pe langa plata facturilor pentru utilitati dintre cele mai diverse – telefon, apa, gaze, electricitate etc., posesorii cardului beneficiaza de multe alte avantaje: asistenta telefonica prin serviciul Vocalis, posibilitatea interogarii in orice moment a soldului contului la ATM-urile BRD sau telefonic, verificarea ultimelor operatiuni efectuate, virarea salariului sau pensiei in contul atasat cardului, precum si de primirea gratuita a extrasului de cont la domiciliu.

BRD – Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 4,3 miliarde EUR).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos