BRD a inceput creditarea in programul Prima Casa 4

BRD a inceput creditarea in programul Prima Casa 4

Incepand de azi, 20 iunie 2011, BRD-Groupe Société Générale va acorda credite in cadrul Programului Prima Casa 4. BRD este prima banca din Romania care a acordat un credit in cadrul Programului Prima Casa. Demarat in iulie 2009 la initiativa Guvernului Romaniei, programul Prima Casa are in vedere sustinerea celor care doresc sa isi cumpere

Incepand de azi, 20 iunie 2011, BRD-Groupe Société Générale va acorda credite in cadrul Programului Prima Casa 4. BRD este prima banca din Romania care a acordat un credit in cadrul Programului Prima Casa. Demarat in iulie 2009 la initiativa Guvernului Romaniei, programul Prima Casa are in vedere sustinerea celor care doresc sa isi cumpere o locuinta printr-un credit imobiliar cu dobanda redusa, beneficiind de garantii din partea Statului. in primele trei etape ale programului, BRD a acordat credite in valoare de peste 325 milioane euro.

“Prin interesul manifestat de o categorie larga de clienti, programul Prima Casa si-a dovedit utilitatea, iar BRD doreste sa il faca accesibil si in continuare celor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta beneficiind de avantajele sale”, a spus Adrian Jantea, Directorul Directiei de Promovare si Distributie Persoane Fizice in cadrul BRD.

Oferta BRD-Groupe Société Générale cuprinde credite in euro, acordate la cele mai bune dobanzi din piata, pe o durata de pana la 30 de ani. Fara comision de acordare, de gestiune si de rambursare anticipata, creditul „Prima Casa” de la BRD propune doua variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere. Dobanzile sunt Euribor 3M + 3,65 pp pentru creditele acordate pe perioade de pana la 20 de ani si Euribor 3M + 3,75 pp pentru durate intre 20 si 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, iar valoarea maxima, de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat.

in afara celor peste 930 de unitati din reteaua sa, BRD ofera clientilor interesati de obtinerea unui credit Prima Casa serviciul Vocalis Prima Casa, la numerele de telefon 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Romtelecom), 021 302 61 61 (numar cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 – apel cu tarif normal in retelele Orange si Vodafone), accesibile de luni pana duminica intre orele 08:00-22:00. Prin acest serviciu, clientii pot solicita consiliere dar si analiza de preacceptare a creditelor Prima Casa prin telefon, obtinand pe loc raspuns la solicitarea lor de credit.

Apasand doar o tasta, clientii pot primi informatii complete si solutii personalizate cu privire la Programul Prima Casa: detaliile ofertei de creditare BRD, documentatia necesara intocmirii dosarului de credit sau informatii privind fluxul procesului de aprobare a dosarului. De asemenea, noul serviciu faciliteaza stabilirea intalnirilor cu consilierii de clientela dedicati din agentiile BRD si obtinerea de informatii referitoare la stadiul dosarelor de credit aflate in derulare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos