Bram Boon, numit CEO al ING Asigurari de Viata Romania

Bram Boon, numit CEO al ING Asigurari de Viata Romania

Bram Boon va prelua functia de Director General al ING Asigurari de Viata Romania imediat dupa obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor romane relevante, acest proces fiind in curs de desfasurare. Bram Boon se intoarce in Romania pentru un nou mandat dupa ce a detinut functia de CEO ING Asigurari de Viata Romania in perioada 2004–2008,

Bram Boon va prelua functia de Director General al ING Asigurari de Viata Romania imediat dupa obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor romane relevante, acest proces fiind in curs de desfasurare.

Bram Boon se intoarce in Romania pentru un nou mandat dupa ce a detinut functia de CEO ING Asigurari de Viata Romania in perioada 2004–2008, cand s-a impus ca un specialist cu o vasta expertiza si a avut o contributie importanta atat la expansiunea puternica a activitatii companiei in zona de asigurari de viata, cat si la debutul de mare succes al ING pe piata pensiilor administrate privat. Bram Boon o urmeaza in functie pe Cornelia Coman, care a fost recent numita in functia de Director General ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria.

Bram Boon s-a alaturat Grupului ING in 1983 si a detinut de-a lungul timpului mai multe functii de conducere de succes in cadrul unor companii din cadrul Grupului din Australia, Olanda, Indonezia, Romania, si, cel mai recent, Grecia. A absolvit cursurile de Master ale Universitatii Vrije din Amsterdam si ale Universiteit van Amsterdam si este, de asemenea, absolvent MBA la Erasmus University Rotterdam si CEDEP (Fontainebleau, Franta).

„Revenirea in Romania pentru a conduce activitatea si echipa INGAsigurari de Viata este o bucurie si totodata o onoare pentru mine,timpul petrecut aici in decursul primului mandat facandu-ma sa simt Romania ca pe o a doua tara natala. Sunt incantat si nerabdator sa lucrez din nou cu echipa de oameni profesionisti si entuziasti care a facut din ING o poveste de success atat in piata de asigurari de viata cat si in cea a pensiilor administrate privat si care m-a ajutat sa obtin performante atat de frumoase in trecut. Misiunea mea vizeaza consolidarea si dezvoltarea in continuare a pozitiei si activitatii ING pe toate liniile de business pe care operam, in interesul clientilor nostri actuali si viitori, si totodata identificarea unor noi oportunitati ce pot aparea”, declara Bram Boon.

Adrian Lupescu, Chief Financial Officer Asigurari de Viata, va continua sa asigure interimatul conducerii companiei pana la data preluarii acesteia de catre Bram Boon.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos