Bonus Card aduce 10% bonus la cumparaturi pe Kuponiada.ro

Bonus Card aduce 10% bonus la cumparaturi pe Kuponiada.ro

Posesorii cardului de credit Bonus Card beneficiază, începând cu luna noiembrie, de condiţii speciale la plata cu acest card pe site-ul de reduceri Kuponiada. Ca urmare a încheierii unui parteneriat între Garanti Bank şi Kuponiada, utilizatorii Bonus Card beneficiază, în perioada noiembrie 2011 – mai 2012, de un bonus de 10% din valoarea voucherelor achiziţionate

Posesorii cardului de credit Bonus Card beneficiază, începând cu luna noiembrie, de condiţii speciale la plata cu acest card pe site-ul de reduceri Kuponiada.

Ca urmare a încheierii unui parteneriat între Garanti Bank şi Kuponiada, utilizatorii Bonus Card beneficiază, în perioada noiembrie 2011 – mai 2012, de un bonus de 10% din valoarea voucherelor achiziţionate de pe site-ul Kuponiada. Acest bonus va fi acordat în Kuproni, monedă virtuală cu care pot fi făcute cumpărături pe acest site de reduceri, a cărei echivalenţă este 1 Kupron = 1 RON. Kupronii nu sunt transferabili în RON, putând fi utilizaţi doar pentru comenzile viitoare de pe Kuponiada.ro. Ulterior, când un client doreşte să cumpere un voucher, plăteşte mai puţin cu ajutorul Kupronilor colectaţi.

"Ne bucurăm să avem un nou partener, Kuponiada, cu ajutorul căruia putem să le oferim clienţilor noştri o nouă serie de avantaje. Cu bonusul de 10% din totalul achiziţiilor, posesorii Bonus Card pot face mai multe cumpărături pe site-ul menţionat. Astfel, pe lângă reducerea masivă de care beneficiază în calitate de clienţi Kuponiada, cu Bonus Card plătesc şi mai puţin. Această promoţie este rezultatul eforturilor noastre continue de a desfăşura campanii atractive şi de a dezvolta tipurile de beneficii incluse în programul de loialitate Bonus Card", a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

"Kuponiada vine încă de la înfiinţare cu oferte mult mai atractive pentru clienţii săi decât reducerile clasice. Un exemplu în acest sens este şi iniţierea parteneriatului cu Garanti Bank, cunoscută ca fiind cea mai dinamică şi inovatoare instituţie bancară din România. Astfel, continuăm să oferim avantaje suplimentare şi să ne ajutăm clienţii să plătească cel mai puţin posibil pentru anumite servicii sau produse", a precizat Mihai Seceleanu, directorul general al InternetCorp, editorul site-ului Kuponiada.ro. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos