BNR a avizat noile norme de creditare pentru Banca Comerciala Carpatica

BNR a avizat noile norme de creditare pentru Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei pentru aplicarea noilor norme de creditare. Astfel, clientii bancii vor putea accesa credite mai mari, gradul de indatorare fiind cuprins intre 40% si cel mult 60% din veniturile nete, anunta banca intr-un comunicat.   De asemenea, Banca Comerciala Carpatica a demarat, in luna martie 2008,

Banca Comerciala Carpatica a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei pentru aplicarea noilor norme de creditare. Astfel, clientii bancii vor putea accesa credite mai mari, gradul de indatorare fiind cuprins intre 40% si cel mult 60% din veniturile nete, anunta banca intr-un comunicat.
 
De asemenea, Banca Comerciala Carpatica a demarat, in luna martie 2008, proiectul de unificare a contului de card cu contul curent. Unificarea acestor conturi presupune conexiunea on-line a sistemelor informatice (sistemul principal al Bancii, cu sistemul de carduri). Prin intermediul cardului atasat, clientii bancii vor avea acces in timp real la disponibilitatile banesti aflate in contul curent.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos