BNR a aruncat pisica in curtea bancilor comerciale!

BNR a aruncat pisica in curtea bancilor comerciale!

Presedintele Traian Basescu a glumit, miercuri seara, cu bancherii prezenti la BNR, spunandu-le sa nu devina mai restrictivi decat a fost banca centrala, dupa ce BNR a decis eliminarea limitelor de indatorare pentru creditele acordate populatiei. "Sa nu deveniti voi (bancherii- n.r.) mai restrictivi decat ei (BNR – n.r.)", a spus Basescu razand, dupa ce

Presedintele Traian Basescu a glumit, miercuri seara, cu bancherii prezenti la BNR, spunandu-le sa nu devina mai restrictivi decat a fost banca centrala, dupa ce BNR a decis eliminarea limitelor de indatorare pentru creditele acordate populatiei. "Sa nu deveniti voi (bancherii- n.r.) mai restrictivi decat ei (BNR – n.r.)", a spus Basescu razand, dupa ce a intrebat daca bancile vor creste creditarea odata cu eliminarea restrictiilor.

Consilierul National Bank of Greece in Romania, Petru Rares, i-a spus presedintelui ca, prin eliminarea restrictiilor, "BNR a aruncat pisica" in curtea bancilor comerciale. "Pai da, dar cand era pisica la BNR, tipati ca sunt prea multe restrictii!", le-a raspuns Basescu.

De ce a venit presedintele? Toata presa intreba…Si iata ca am aflat: presedintele va veni la BNR in 2-3 sapatamani, pentru discutii economice! Deci, doar sa-si anunte intentiile!

Presedintele Basescu si-a facut prima aparitie publica la BNR, in calitate de sef al statului, la lansarea volumului de poezie intitulat "Dublul", scrisa de George Virgil Stoenescu, membru in Consiliul de Administratie al BNR. "In seara aceasta a fost un eveniment cultural, dar presedintele Traian Basescu va veni din nou sa se intalnesca cu Consiliul de Administratie al BNR si sa discute problemele economice", a spus Mugur Isarescu.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos