BNR a anuntat o dobanda de referinta de 8,00% pe an pentru luna aprilie

BNR a anuntat o dobanda de referinta de 8,00% pe an pentru luna aprilie

Rata dobanzii de referinta pe luna aprilie a scazut de la 8,08% pe an, cat a fost in martie, la 8,00% pe an, a anuntat Banca Nationala a Romaniei (BNR). Pentru luna aprilie 2007, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 8,00% pe an, iar hotararea BNR este in conformitate

Rata dobanzii de referinta pe luna aprilie a scazut de la 8,08% pe an, cat a fost in martie, la 8,00% pe an, a anuntat Banca Nationala a Romaniei (BNR). Pentru luna aprilie 2007, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 8,00% pe an, iar hotararea BNR este in conformitate cu statutul BNR si tine seama de evolutiile macroeconomice si monetare recente.Dobanda de referinta anuntata de BNR este o dobanda calculata sub forma de medie ponderata intre dobanzile de interventie practicate de banca centrala in luna precedenta.

Consiliul de Administratie al BNR a stabilit, la inceputul lunii februarie, micsorarea cu 0,75 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara, de la 8,75 la 8,00% pe an, iar pe 26 martie a scazut iar dobanda cheie anuala la 7,50%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos