BM imprumuta Bulgaria cu 155 milioane euro

BM imprumuta Bulgaria cu 155 milioane euro

Ministrul bulgar de finante si directorul regional pentru Bulgaria, Romania si Croatia al Bancii Mondiale vor semna vineri un acord privind acordarea Bulgariei unui imprumut de 155 milioane euro, suma destinata finalizarii reformelor in anumite sfere ale economiei, relateaza NewsIn. Ministrul bulgar Plamen Oresharski si directorul regional al Bancii Mondiale, Anand Seth, vor semna un

Ministrul bulgar de finante si directorul regional pentru Bulgaria, Romania si Croatia al Bancii Mondiale vor semna vineri un acord privind acordarea Bulgariei unui imprumut de 155 milioane euro, suma destinata finalizarii reformelor in anumite sfere ale economiei, relateaza NewsIn.

Ministrul bulgar Plamen Oresharski si directorul regional al Bancii Mondiale, Anand Seth, vor semna un acord in care sunt incluse si anumite finantari pentru proiecte de transport si comert.

Imprumutul se va ridica la 155 milioane euro, termenul de plata fiind stabilit la 17 ani, fiind inclusa si o perioada de cinci ani in care nu trebuie efectuate plati. Din aceasta suma, 114 milioane euro vor fi destinate imbunatatirii sistemelor de sanatate, educatie si sociale. Restul va fi folosit pentru construirea unei cai de acces ce va lega postul bulgar de frontiera "Capitan Andreevo" cu autostrada Marita.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos